تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۱
کد خبر: ۲۲۹۱۸۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ستاد توسعه خوزستان با استان‌های همسایه در کشور عراق تشکیل می‌شود

 استاندار خوزستان با اعلام پیگیری برای تشکیل ستاد توسعه روابط خوزستان با استان‌های همسایه در کشور عراق گفت: امیدواریم نشست های منظم و قوی تری در این خصوص برگزار شود.

  قاسم سلیمانی دشتکی روز چهارشنبه در نشست با سرکنسول عراق در اهواز اظهار داشت: در این نشست تفاهم نامه های گذشته بین استانداران سابق خوزستان و استان های همجوار در کشور عراق مرور شد.

وی افزود: در این نشست مقرر شد ستاد توسعه روابط بین استان خوزستان و استان های همسایه در عراق تشکیل شود همچنین مراودات فرهنگی، اقتصادی و عمرانی مورد بررسی قرار گیرند تا در صورت بروز حوادث غیر مترقبه در این ۲ کشور بر اساس این ستاد همکاری لازم را با یکدیگر داشته باشند.

استاندار خوزستان همچنین گفت: در صورتیکه ۲ کشور ایران و عراق در سطح ملی برای برگزاری اربعین به توافق برسند همکاری نزدیکی میان آنها شکل می گیرد، هرچند این مساله هنوز قطعی نیست.

وی افزود: همچنین بنا شد سرکنسولگری عراق در اهواز، هماهنگی لازم برای برقراری ارتباط قوی تر میان استاندار خوزستان و استانداران همسایه در کشور عراق با اولویت استان بصره را به وجود آورد چرا که استان خوزستان روابط فرهنگی و اقتصادی قوی تری با استان بصره دارد.

سلیمانی دشتکی گفت: ارتباط بین خوزستان و استان های همجوار در کشور عراق می تواند به شکل ویدئو کنفرانس یا سفر استانداران شکل گیرد. 

تسریع در تشکیل ستاد توسعه روابط میان استان های ۲ کشور مهمترین تصمیمی است که در این نشست اتخاذ شد تا مراودات قوی تر و منظم تر پیش رود.

خوزستان با استان‌های میسان و بصره عراق روابط اقتصادی، فرهنگی و آموزشی دارد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار