معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز روند اجرایی طرح پزشک خانواده در خوزستان را تشریح کرد.
دکتر شهرام رفیع گفت: به منظور پیشبرد این طرح تاکنون سیستم ارجاع طراحی و برنامه لازم برای جانشینی مهره های پزشک خانواده و ماما آماده شده است.
وی افزود: درهمین راستا با بیمه جلسات متعددی برگزار شده و هماهنگی های لازم صورت گرفته است.
رفیع اضافه کرد: در حال حاضر در حال اجرای نسخه 02 در شش شهر پایلوت هستیم و به تازگی بهبهان نیز به این شهرها اضافه شده است.
رییس مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد: فاصله این شهرستان با مرکز استان زیاد بوده و تعداد پزشکانی که برای همکاری اعلام آمادگی کرده اند بیشتر از حد مورد نیاز است.
وی اضافه کرد: در راستای جمع آوری اطلاعات پزشکان و اولویت بندی، فرم هایی بین آن ها توزیع شده و ممکن است برخی از پزشکان در نقاط دیگر استان مشغول به کار شوند.
رفیع گفت: بهبهان از لحاظ پزشکان متخصص از غنای بسیار بالایی برخورداراست و از این سطح بالای تخصص می توان به بهترین نحو ممکن استفاده کرد که سطوح دو و سه را در آن جا اجرا کنیم که به دنبال آن میزان رضایت مندی مردم در این شهرستان بسیار بالا خواهد رفت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز خاطر نشان کرد که با توجه به اینکه در سطح یک برنامه پزشک خانواده، دارو، ویزیت پزشک و تزریقات رایگان است در کل استان خوزستان مردم استقبال بسیار خوبی از این برنامه داشته اند و این کار مقدس را در بهبهان همراه با شش شهر پایلوت دیگر شروع خواهیم کرد.