تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۸
کد خبر: ۲۲۷۹۹۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پیشرفت ۱۸ درصدی احداث شبکه گازرسانی به مجتمع بندری امام خمینی (ره)

پروژه احداث شبکه گازرسانی به مجتمع بندری امام خمینی (ره) با ۱۸ درصد پیشرفت فیزیکی وارد مراحل عملیاتی مطلوبی شده است.
 عادل دریس مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) گفت: پس از انتخاب پیمانکار واجد شرایط برای اجرای طرح گازرسانی به منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی (ره)، عملیات احداث شبکه گازرسانی به این مجتمع بزرگ بندری پیشرفت عملیاتی داشته است.

او افزود: در پروژه شبکه گازرسانی به مجتمع بندری امام خمینی (ره) با اعتباری نزدیک به ۷۶۵ میلیارد ریال در نظر است ۲۷ هزار متر مکعب گاز طبیعی از طریق ۲ مسیر و با برخورداری از ۲ ایستگاه تقلیل فشار به تمام نقاط منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی (ره) انتقال داده شود.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) بیان کرد: عملیاتی شدن پروژه گازرسانی به این بندر بزرگ تجاری علاوه بر رفع درخواست متقاضیان به سوخت ارزان و در نتیجه کاهش هزینه تمام شده‌ی کالا و خدمات، موجب تغییر سوخت مصرفی تعدادی از کارخانجات و صنایع از سوخت مازوت به گاز طبیعی، تأمین سوخت نیروگاه و در نتیجه توسعه روز افزون شرکت‌های فعال در این مجتمع بندری می‌شود.

مرجع / باشگاه خبرنگاران
captcha
آخرین اخبار