او افزود: عدهای بدون توجه و اطلاع از قوانین و خودسرانه اقدام به ساخت لنج جدید کرده اند و با حاشیه سازی و فشار بر مسئولان و تجمعهای غیر قانونی مقابل فرمانداری و استانداری انتظار دارند کالاهای خود را در قالب تسهیلات کالای همراه ملوان ترخیص کنند در صورتیکه طبق آئین نامه هیات دولت صرفا آن دسته از شناورهایی که تاریخ ثبت آنها قبل از ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ است، مشمول تسهیلات کالای ملوانی هستند.
بویری اظهار داشت: مطابق مصوبه اخیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خوزستان مقرر شد برای شناورهای جدید ترخیص کالا براساس دریافت ۵۰ درصد ارزش عوارض گمرکی کالای تجاری انجام گیرد و علاوه بر سپردن تعهد ثبتی مالکان این شناورها به منظور تکرار نشدن سفر تحت عنوان کالای همراه ملوان، اداره بنادر و دریانوردی و گمرک مجوز خروج تحت این عنوان نخواهند داد و ضمنا سهمیه سوختی نیز به آنان تعلق نخواهد گرفت.
فرماندار هندیجان تصریح کرد: این اقدام همکاری و مساعدتی بود که با رایزنی و پیگیریهای متعدد به همت استاندار و نماینده مردم و اعضای کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در نظر گرفته شد که در صورت مشاهده اقدامی خلاف مصوبه فوق نسبت به تشکیل پرونده و معرفی افراد خاطی به محاکم قضایی اقدام میشود و هرگز اجازه حاشیه سازی و اخلال در روند امور را به هیچکس نخواهیم داد و قاطعانه با متخلفان برخورد خواهد شد.