تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۷
کد خبر: ۲۲۶۵۸۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

لایروبی آبراه خورموسی به کجا رسید؟

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: عملیات لایروبی در مسیر آبراه خورموسی روند مطلوبی دارد و تاکنون ۱۸ درصد پیشرفت داشته است.
عادل دریس مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی (ره با اشاره به آغاز پروژه لایروبی مسیر دسترسی آبراه استراتژیک خورموسی از ابتدای بهمن ماه سال ۹۹ گفت: روند لایروبی مسیر یاد شده تا اواخر خردادماه سال جاری معادل ۷۷/۱۸ درصد پیشرفت فیزیکی واقعی داشته است.

او در ادامه با اشاره به لایروبی بیش از ۶۳۰ هزار متر مکعب در این بازه زمانی اظهار داشت: این میزان لایروبی با بهره‌گیری از ۲ فروند لایروب از نوع هاپرساکشن و کاترساکشن و توان و تخصص نیرو‌های بومی انجام شده است.

دریس با بیان اینکه از ۱۰ فاز لایروبی این مسیر، فاز یک و ۲ آن به طول ۲ هزار و ۵۵۶ متر با حجم بیش از ۸۹ هزار مترمکعب به پایان رسیده است و فاز‌های ۹ و ۱۰ آن با بیش از ۶۵ درصد پیشرفت در حال تکمیل هستند، اظهار داشت: امیدواریم طبق برنامه‌ریزی تعیین شده فرآیند لایروبی کانال خورموسی به طول ۲۵ کیلومتر و عرض ۳۰۰ متر در مردادماه ۱۴۰۱ به طور کامل به اتمام برسد.

مرجع / باشگاه خبرنگاران
captcha
آخرین اخبار