تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۹
کد خبر: ۲۲۵۹۵۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کاهش نیرو در اداره های دولتی ممنوع

هشدار استاندار خوزستان به دستگاه های دولتی : اجازه کاهش نیروها ، حتی یک نفر را ندارید .
 استاندار خوزستان در نشست شورای برنامه ریزی استان با موضوع توزیع اعتبارات سال ۱۴۰۰در محل استانداری خوزستان اظهار داشت: استفاده از منابع پیش‌بینی شده در قانون بودجه ویژه  مطالبات بخش خصوصی با بدهی‌های بانکی، بیمه تامین اجتماعی، مالیات و … ظرفیت بسیار مناسبی است که باید در استان خوزستان با جدیت دنبال و پیگیری شود.

وی ادامه‌داد: استفاده از این ظرفیت علاوه بر صرفه جویی در اعتبارات استانی به تسریع در پرداخت مطالبات پیمانکاران و فعالان بخش خصوصی منجر می‌گردد.

قاسم سلیمانی دشتکی خواستار تعیین تکلیف مطالبات و تقاضا‌های مربوطه برای استفاده از ظرفیت تهاتر از سوی دستگاه‌های اجرایی شد و افزود: منابع پیش‌بینی شده در خصوص تهاتر دارای سرفصل ملی است و جذب این منابع به عملکرد استان‌های کشور بستگی دارد؛ لذا دستگاه‌های اجرایی نباید این فرصت را از دست بدهند.

وی  در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر اینکه سهم خوزستان در زمینه تحقق درآمد‌ها (مالیات) نسبت به سال ۱۳۹۹ حدود ۱۳ درصد افزایش یافته است گفت: سال گذشته علیرغم تلاش‌های اداره کل امور مالیاتی، میزان تحقق درآمد‌های استان ۹۳ درصد از سهم تعیین شده بود.

سلیمانی دشتکی بیان‌داشت: با توجه به اینکه میزان افزایش درآمد‌های دولت در سال جاری در خوزستان نسبت به متوسط کشوری کمتر است، اما باید با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت می‌گیرد تحقق این درآمد‌ها با محوریت مالیات از شرکت‌های بزرگ مستقر در استان باشد.

استاندار خوزستان ادامه‌داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که به واسطه ثبت دفاتر مرکزی صنایع بزرگ در تهران، پرداخت مالیات آن‌ها نیز معمولا در پایتخت انجام می‌شود که با توجه به این موضوع، برابر اختیارات مدیرکل امور مالیاتی امکان برگشت این منابع به داخل استان وجود دارد، اما این اقدام در خصوص مالیات‌های پرداخت شده، فرآیند دشواری است.

سلیمانی دشتکی اضافه‌کرد: به همین منظور طی تضمینی که از شرکت‌های بزرگ مستقر در استان دریافت می‌شود باید مالیات آن‌ها در خوزستان پرداخت گردد تا از این طریق به تحقق درآمد‌های مالیاتی استان منجر شود.

استاندار خوزستان همچنین در خصوص اعتبارات هزینه‌ای پیش‌بینی شده ویژه دستگاه‌های اجرایی استان در قانون بودجه امسال بیان‌داشت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان باید منابع لازم ویژه تامین حقوق همه کارکنان دارای هرگونه قرارداد کاری (پیمانی، قراردادی، شرکتی و…) با دستگاه‌های اجرایی را تامین کند.

وی بیان‌داشت:هیچ اداره ای نباید نسبت به جذب نیروی انسانی جدید اقدام کند در عین حال هیچ دستگاه دولتی در خوزستان اجازه تعدیل کارکنان خود، حتی در حد یک نفر را ندارد.

سلیمانی دشتکی با تاکید بر اینکه این افراد به هر شکل که جذب دستگاه‌های اداری شده‌اند طی سال‌های اخیر برای زندگی خود به واسطه دریافت حقوق از دولت برنامه‌ریزی‌های مختلفی کرده اند گفت: برهمین اساس نباید به دلیل نبود منابع‌، اقدام به تعدیل نیرو کرد.
مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار