تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۶
کد خبر: ۲۲۵۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افزايش 41درصدي بودجه عمراني كشور

نماينده مردم آمل و لاريجان در مجلس از افزايش 41درصدي بودجه عمراني كشور خبر داد.

به گزارش خوزنیوز، عزت‎الله يوسفيان ملا امروز در گفت‌و‌گوي با فارس با اشاره به فعاليت‌هاي مجلس در هفته جاري اظهار داشت: تصويب بودجه و به پايان بردن آن از مهم‌ترين فعاليت‏هاي مجلس شوراي اسلامي در روزهاي كاري اين هفته بود.
وي با اشاره به روزهاي پركار نمايندگان مجلس در بررسي و تحويل بودجه سال 90 به دولت تصريح كرد: در اين مدت همه نمايندگان درگير بودجه سال جاري بودند و روزهاي زيادي را به بررسي و تحقيق در اين قانون پرداختند كه سرانجام كار خود را مشاهده كردند.
نماينده مردم آمل و لاريجان در مجلس شوراي اسلامي با اعلام اينكه بعد از پايان بررسي‌هاي لازم در بودجه سال 1390 اين بودجه به دولت ابلاغ شد، گفت: اكنون نوبت دولت است كه آن را به روزنامه رسمي بدهد و 15 روز بعد انتشار آن همه جزئيات مشخص مي‌شود.
يوسفيان ملا درباره جزييات مبلغ بودجه سال جاري اعلام كرد: نسبت به عدد سال گذشته حدود 41 درصد در بخش عمراني در سال جديد افزايش بودجه داشتيم.
نماينده مردم آمل و لاريجان در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: بودجه جاري نيز نسبت به سال گذشته افزايش داشته و اين موضوع در بودجه مشاهده مي‌شود ولي اين امر نوسان دارد.
وي در مورد اجراي بودجه سال 1390 ابراز اميدواري كرد كه با توجه به نامگذاري امسال به سال جهاد اقتصادي از سوي مقام معظم رهبري بتوانيم همه در راه خدمت به مردم گام برداريم و علاوه بر رضايت خداوند رضايت خلق او را نيز رقم بزنيم.
captcha
آخرین اخبار