تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۸
کد خبر: ۲۲۵۷۳۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آتش سوزی مراتع در بخش شهیون دزفول

آتش سوزی در مراتع بخش شهیون رخ داد که با کمک محیط بانان مهار شد.
  روابط عمومی اداره حفاظت محیط زیست دزفول اعلام کرد: در پی وقوع یک فقره آتش سوزی در مراتع همجوار منطقه شکار ممنوع قلعه شاداب، محیط بانان این ایستگاه در معیت افراد محلی بلافاصله وارد عمل شده و با وجود کمبود امکانات، با تلاش سه ساعته موفق به اطفای حریق و جلوگیری از ورود آتش به زیستگاه امن حیات وحش در این منطقه شدند.

رضا قپانچی پور رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: همه ساله با آغاز فصل گرما و کاهش رطوبت مراتع، تحت عوامل متعدد، احتمال آتش سوزی این اراضی وجود داشته و خسارات فراوانی در محیط زیست را به دنبال خواهد داشت.

او بیان داشت: از کلیه شهروندان و گردشگران گرامی خواهشمند است از هرگونه عاملی که احتمال آتش سوزی در عرصه‌های طبیعی را فراهم نموده، پرهیز نمایند و بدین ترتیب در حفظ و نگهداری محیط زیست یاری رسان باشند.

مرجع / باشگاه خبرنگاران
captcha
آخرین اخبار