تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۱ - ۰۰:۱۸
کد خبر: ۲۲۳۳۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

جذب 3300 دانشجوی در پیام نور اهواز

سرپرست دانشگاه پیام نور اهواز از جذب 3 هزار و 300 دانشجوی نو ورود در مقطع کار‌شناسی این واحد آموزشی در سال تحصیلی 92 ـ 91 خبر داد.

محمدعلی گیتی فروز  اظهار داشت: دانشگاه پیام نور مر کز اهواز هم اکنون 14 هزار دانشجو دارد که در بیش 90 رشته در حال تحصیل هستند که از این تعداد، 13 هزار دانشجوی کار‌شناسی، 400 دانشجوی کار‌شناسی ناپیوسته و 500 دانشجوی کار‌شناسی ارشد هستند.

گیتی فروز تصریح کرد: قرار است 160 دانشجوی کار‌شناسی ارشد جدید نیز در امسال در این دانشگاه مشغول تحصیل شوند.

وی گفت: مراسم آغاز سال تحصیلی 92-91 دانشگاه‌های پیام نور سراسر استان خوزستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی نماینده محترم ولی فقیه در دانشگاههای استان خوزستان، دکتر حسینی معاون محترم استاندارخوزستان و جمعی از دانشجویان دانشگاههای پیام نور مراکز و واحد‌های استان در بارگاه ملکوتی علی ابن مهزیار اهوازی در روز شنبه یکم مهرماه، برگزار شد.

سرپرست دانشگاه پیام نور اهواز در ادامه به برگزاری آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود اشاره کرد و خاطرنشان کرد: این مراسم روز شنبه 8 مهرماه برای رشته‌های گروه ادبیات و علوم انسانی و روز یکشنبه 9 مهرماه برای دانشجویان پذیرفته شده در رشته‌های گروه فنی و مهندسی، گروه علوم پایه و گروه مهندسی کشاورزی برگزار خواهد شد.

وی در خصوص نسبت جمعیت در دانشگاه پیام نور اهواز نیر اظهارداشت: در این دانشگاه 80 درصد دانشجویان خانم و 20 درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

گیتی فروز دانشگاه پیام نور را یک دانشگاه متمرکز دانست و اظهار داشت: بر اساس سیاست‌گذاری‌هایی که در سازمان مرکزی انجام می‌شود این دانشگاه به سمت پذیرش دانشجو در مقاطع کار‌شناسی ارشد و دکترا پیش می‌رود.

مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۰
0
0
الکی مدرک میدید اما بعدش بیکار باشن که چی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Finland
|
۰۳:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۵
0
0
آخر کی گفته دانش برا ی کار است بله ایده آل این که فردی که عمرش و به پای تحصیل گذاشته زندگی راحتری داشته باشه
پس بهتره مدارس و دانشگاههای ما هم مثل کشورهای دیگر کارآفرین باشند و استعداد یابی و....
captcha
آخرین اخبار