تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۹
کد خبر: ۲۲۲۴۳۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

جلوگيری از تخلفات صيد در دریاچه سد گتوند

رئیس اداره حفاظت محیط زیست لالی گفت: بازدید و بررسی از سد گتوند برای جلوگیری از تخلفات صید، شکار ‏صورت گرفت. ‏
 مهدی زمانپور رئيس اداره حفاظت محيط زيست لالی گفت: با توجه به فصل ممنوعه صيد به منظور ‏بازديد، بررسی و جلوگيری از تخلفات صيد، شكار برنامه گشت و کنترل مشترک در درياچه سد گتوند ‏صورت گرفت.‏

او افزود: به منظور جلوگیری از سواستفاده متخلفان، اداره حفاظت محيط زيست لالی با‎ ‎همکاری یگان مسجدسلیمان گشت و ‏کنترل‌های مستمر در منابع آبی شهرستان از هرگونه تخلف در این حوزه ممانعت به عمل خواهد آورد‎.

سد گتوند، یکی از بزرگ‌ترین سد‌های ایران بر روی رودخانه کارون است که در فاصله ۳۸۰ کیلومتری از ریزشگاه رودخانه کارون، در فاصله ۲۵ کیلومتری شوشتر و در ۱۰ کیلومتری گتوند در استان خوزستان قرار دارد.

سد گتوند آخرین سد قابل احداث بر روی رودخانه کارون است. دریاچه این سد با مخزنی ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعبی دومین دریاچه مصنوعی بزرگ کشور خواهد بود.

مرجع / باشگاه خبرنگاران
captcha
آخرین اخبار