تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۳
کد خبر: ۲۲۰۷۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
استقبال عشاير از طرح‌های توسعه كشاورزی
مديركل امور عشاير خوزستان با اشاره به استقبال عشاير از طرح توسعه كشاورزي، خاطرنشان‌كرد: عشاير استقبال خوبي از طرح توسعه كشاورزي داشته‌اند و عمدتا در طرح‌هاي دامي و زنبورداري ثبت‌نام كرده‌اند؛ البته با توجه به آغاز كوچ عشاير، هنوز مراحل دريافت تسهيلات تكميل نشده است.

عليرحم كريمي عنوان‌كرد: سعي مي‌كنيم طرح‌هاي توسعه كشاورزي كه عشاير متقاضي ثبت‌نام در آن‌ها هستند را در كارگروه استاني و شهرستاني تصويب كنيم.
وي با اشاره به مشكلاتي كه عشاير با آن مواجه هستند، افزود: از جمله مشكلاتي كه عشاير هم‌اكنون با آن مواجه هستند، كمبود علوفه و تامين آب شرب انساني و حيواني است كه قرار بر اين شده كه سازمان صنعت، معدن و تجارت بخشي از علوفه مورد نياز عشاير را از خارج از كشور وارد كند و براي حل مشكل كمبود آب شرب عشاير نيز امور عشاير استان با تانكرهاي سيار آب مورد نياز عشاير را تامين خواهد كرد.
مديركل امور عشاير خوزستان بيان‌كرد: به دليل بحران خشكسالي هزينه تامين آب شرب انساني و حيواني عشاير از طريق اعتبارات استاني تامين مي‌شود. امسال 400 ميليون تومان اعتبار براي تامين آب مورد نياز عشاير اختصاص يافت.
كريمي اظهارداشت: تاكنون حدود 9 ميليارد تومان اعتبار از محل اعتبارات استاني جهت ايجاد زيرساخت‌هاي مورد نياز در كانون‌هاي خودجوش و هدايتي مناطق عشايري براي امور عشاير استان در نظر گرفته شده است.
وي تصريح‌كرد: با توجه به اين‌كه عشاير 6/37 درصد دام سبك استان را در اختيار دارند، بخش عمده‌اي از پروتئين استان از جمله گوشت قرمز از دام آن‌ها تامين مي‌شود؛ همچنين در بخش فراورده‌هاي لبني به علت طولاني بودن مسافت بين عشاير و شهر امكان انتقال لبنيات به شهر وجود ندارد و به همين دليل لبنيات توليدي توسط عشاير مصرف مي‌‌شود.
مديركل امور عشاير خوزستان گفت: به‌طور ميانگين، سالانه 20 هزار تن علوفه در اختيار عشاير گذاشته مي‌شود كه بخشي از آن از توليدات داخلي تامين و بخش ديگر از خارج از كشور وارد مي‌شود. بيش از 500 كانون خودجوش براي مستقر شدن عشاير ايجاد شده كه عمدتا در شهرستان‌هاي شمالي استان است.
:
:
:
آخرین اخبار