فروزنده؛ معاون پارلمانی رییس جمهور در گفت و گو با یکی از نمایندگان خوزستان اظهار داشت: موضوع تغییر استاندار خوزستان در جلسه امروز هیئت دولت مطرح نگردیده است/ لازم به ذکر است پیش از این نیز روزنامه قدس اعلام کرده بود: بزودی «صولت مرتضوی» معاون سیاسی وزیرکشور و رئیس ستاد انتخابات به عنوان استاندار خوزستان معرفی و آغاز به کار خواهد کرد
علیرغم گزارش های مطرح شده، موضوع تغییر استاندار خوزستان در جلسه امروز (چهارشنبه) هیئت دولت مطرح نشد .
به گزارش خوزنیوز، فروزنده؛ معاون پارلمانی رییس جمهور در گفت و گو با یکی از نمایندگان خوزستان اظهار داشت: موضوع تغییر استاندار خوزستان در جلسه امروز هیئت دولت مطرح نگردیده است.
لازم به ذکر است پیش از این نیز روزنامه قدس اعلام کرده بود: بزودی «صولت مرتضوی» معاون سیاسی وزیرکشور و رئیس ستاد انتخابات به عنوان استاندار خوزستان معرفی و آغاز به کار خواهد کرد.
همچنین از محمد جعفر بهداد به عنوان جانشین مرتضوی در معاونت سیاسی وزارت کشور نام برده شده بود.