فرمانده ناحیه مقاومت سپاه خرمشهر گفت: دو هزار سبد ارزاق به عنوان اقلام شب عید، با همکاری بنیاد علوی و سپاه پاسداران به نیازمندان خرمشهری اهدا شد.
سرهنگ محمد لویمی فرمانده ناحیه مقاومت سپاه خرمشهر اظهار کرد: مصادف با ولادت امام حسین علیه السلام و در روزهای منتهی به سال نو، با هدف کمک به معیشت مردم، دو هزار بسته معیشتی به ارزش ده میلیارد ریال، با همکاری بنیاد علوی تامین و توزیع شد.
وی عنوان کرد: هدف از اهداء دو هزار سبد ارزاق حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه، ترویج روحیه انفاق و همدلی به ویژه در شرایط سخت معیشتی متاثر از کرونا است.
فرمانده ناحیه مقاومت سپاه خرمشهر گفت: هر کدام از این سبدهای ارزاق به ارزش پنج میلیون ریال بوده و در راستای لبیک گویی به رهنمودهای مقام معظم رهبری به دست نیازمندان شناسایی شده در مناطق محروم شهرستان خرمشهر رسید.