تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۱ - ۰۱:۳۲
کد خبر: ۲۱۸۵۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان:

برای کسب 3 امتیاز به هرمزگان می‌رویم

سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: در تلاشیم که با کسب سه امتیاز و برد از تیم آلومینیوم هرمزگان، خود را به میانه‌های جدول رده‌بندی رسانده و موقعیتمان را ارتقا دهیم.

علیرضا خلیلی‌نیا  اظهار کرد: تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان تیمی ا‌ست که به سختی گل می‌خورد و این امر را از آمار گل خورده‌اش در جدول رده‌بندی به خوبی می‌توان درک کرد.

وی با بیان اینکه این تیم توسط کادر فنی نفت آبادان آنالیز و تدابیر و تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شده است، افزود: تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان و تیم صنعت نفت آبادان، جمعه 31 شهریورماه، ساعت 18:05 در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس به مصاف یکدیگر می‌روند.

سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان تصریح کرد: در تلاشیم که با کسب سه امتیاز و برد از تیم آلومینیوم هرمزگان، خود را میانه‌های جدول رده‌بندی رسانده و موقعیت نفت را ارتقا دهیم.

وی اضافه کرد: معتقدیم که جایگاه فعلی صنعت نفت آبادان در جدول در خور شأن و واقعی نیست و باید موقعیتش با برنامه‌ریزی و کار جمعی ارتقا یابد.

خلیلی‌نیا خاطرنشان کرد: در بازی‌های اخیر لیگ برتر، بدشانسی آورده و به دنبال آن هستیم که در بازی پیش‌رو در هرمزگان، تیم نفت را به موقعیت بهتری پیش ببریم.

وی همچنین اشاره کرد: در بازی‌های اخیر در دقایق پایانی گل‌هایی را خورده و یا زده‌ایم اما تمام سعی‌مان بر این است که بازی با آلومینیوم هرمزگان را با اقتدار کامل به نفع خود به سرانجام برسانیم.

سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان بیان کرد: تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان بسیار جنگنده است و مطمئناً روز جمعه بازی آسانی را پیش‌رو نداریم البته صنعت نفت آبادان به مساوی قانع نبوده و برای برد به میدان می‌رود.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار