تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۲
کد خبر: ۲۱۸۴۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
در محکومیت توهین به پیامبر (ص)

بیانیه سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان

سپاه حضرت ولی عصر (ع) خوزستان در محکومیت توهین به پیامبر اعظم (ص) بیانیه ای صادر کرد.

در متن این بیانیه آمده است:

"ساخت فیلم اهانت‌آمیز به ساحت پیامبر اعظم(ص)، نشانه آخرین تلاش‌های آمریکا و صهیونیسم برای حذف ارزش‌های اسلامی در غرب است.

سناریوی اسلام‌هراسی و اسلام‌ستیزی در آغاز هزاره سوم فراتر از سرزمین و امت اسلامی وارد فاز تهاجم علیه ارزش‌ها و باورهای اسلامی شده است و با توطئه مشترک سردمداران کاخ سفید و لابی صهیونیستی حاکم بر غرب، سیاست‌های سازمان یافته و طراحی پروژه‌های نوین عملیاتی شده است.

چاپ کاریکاتورهای کاریکاتوریست‌ دانمارکی، تولید فیلم توهین‌آمیز فتنه، به آتش کشیدن کتاب آسمانی قرآن توسط کشیش آمریکایی، ممنوعیت ساخت مناره برای مساجد در سوئیس و حجاب در فرانسه و اینک ساخت و پخش فیلمی اهانت‌آمیز به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) توسط کارگردانی صهیونیست از جمله مصادیق جدید عرصه رویارویی صهیونیسم و غرب با اسلام در قرن جدید است؛ بی‌تردید امواج بیداری جهانی و نهضت ضدصهیونیستی و ضدسرمایه‌داری که هم‌‌اکنون حتی قاره آمریکا و اروپا را تحت تأثیر جدی قرار داده است مانع دست‌یابی سردمداران ملحد کاخ سفید به اهداف شیطانی و ضداسلامی در این صحنه زشت، خواهد شد."

در این بیانیه ضمن محکومیت شدید اقدام سخیف و اهانت‌آمیز دشمنان اسلام، آمریکا و رژیم صهیونیستی را متهمان اصلی جنایت فرهنگی و اعتقادی اخیر معرفی و تأکید شده است: "موضع‌گیری جدی و اعلام برائت و انزجار از این اقدام موهن و مجازات طراحان و عاملین آن، حداقل انتظاری است که جهان اسلام و جامعه بین‌الملل از سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی مدعی حقوق ملل و ادیان و نیز سیاستمداران آمریکا و غرب دارد؛ انتظاری که در صورت بی‌اعتنایی سرانجام آنان را به قعر جهنم ناشی از خشم مقدس امت اسلام خواهد فرستاد."

captcha
آخرین اخبار