تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵
کد خبر: ۲۱۸۲۲۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۶ باشگاه ورزشی متخلف بهداشتی در اهواز پلمب شدند

 مسئول روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان خوزستان گفت: ۶ باشگاه ورزشی در اهواز به دلیل فعالیت غیرقانونی در زمان شیوع بیماری کرونا و عدم رعایت مصوبه ستادکرونای استان ، پلمب شدند.

احسان حاجی نجف اظهار داشت: از زمان شیوع ویروس کرونا در استان گشت‌های مشترک بازرسی از باشگاه‌ها و اماکن ورزشی در حال انجام است و چند تیم نظارتی وضعیت باشگاه‌ها را بررسی می‌کنند.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه ستاد مدیریت کرونا فعالیت همه باشگاه های ورزشی با شیوع مجدد بیماری تعطیل اعلام شد گفت: در این مدت از ۸۰ باشگاه ورزشی بازرسی به عمل آمد که از این تعداد ۶ باشگاه که مغایر با ابلاغیه عمل کردند پلمب شدند.

مسئول روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان خوزستان سلامت ورزشکاران و دیگر افراد جامعه را امری بسیار مهم دانست و گفت: انتظار داریم که تمامی باشگاه ها در راستای سلامت ورزشکاران گام بردارند و مطابق دستورالعمل‌های ستاد کرونای استان عمل کنند.

وی با اشاره به فعالیت بیش از یک هزار باشگاه ورزشی در خوزستان افزود: با توجه به اینکه جمعیت قابل ملاحظه ای در باشگاه ها مشغول فعالیت هستند ضروری است پروتکل‌های بهداشتی مطابق با ابلاغیه اداره کل ورزش و جوانان استان برای ریشه کن کردن این بیماری مدنظر قرار گیرند.

 در حال حاضر ۱۱ شهرستان استان از نظر شیوع کرونا در وضعیت قرمز و هشت شهرستان نارنجی هستند که ورود و خروج به شهرستان های قرمز ممنوع است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار