تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۱ - ۲۱:۳۵
کد خبر: ۲۱۷۹۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

واکنش عجیب نخست وزیر مصر

نخست وزیر مصر در مصاحبه با یک شبکه خبری انگلیسی مدعی شد تظاهرات کنندگان مصری برای تظاهرات مقابل سفارت آمریکا در قاهره پول گرفته‌اند.

به گزارش خوزنیوز، «هشام قندیل» نخست وزیر مصر گفت که اطلاعات موثقی وجود دارد تعدادی از تظاهرات کنندگان برای تظاهرات در مقابل سفارت آمریکا در قاهره که در اعتراض به فیلم اهانت‌آمیز به پیامبر اسلام برگزار شد، پول دریافت کردند.

قندیل این سخنان را در مصاحبه با شبکه انگلیسی بی‌بی‌سی مطرح کرد که مشروح سخنان وی به زودی از این شبکه منتشر خواهد شد.

نخست وزیر مصر در ادامه مصاحبه گفت: روابط بین کشورهای بهار عربی و غرب هنوز مشخص نشده است و مصر همچنان در حال شکل دادن به روابط با غرب است.

وی افزود: بشارت‌ها حاکی از روابط خوب با غرب بوده و به سوی ایجاد روابط متوازن پیش می‌رود.

مردم مصر طی چند روز گذشته و در اعتراض به فیلم آمریکایی اهانت آمیز به پیامبر اسلام در قاهره تظاهرات کرده و در تظاهرات خود با پایین کشاندن پرچم آمریکا از فراز سفارت این کشور در قاهره و آتش زدن آن، خشم خود از این اقدام را نشان دادند.

تظاهرات علیه این اقدام اهانت آمیز در بسیاری از کشورهای دیگر نیز برگزار شد.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار