تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۷
کد خبر: ۲۱۷۵۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شبكه برق ملاثانی تقویت شد

با نصب 19 دستگاه ترانسفورماتور و احداث 3 کیلومتر شبکه فشار متوسط و همچنین 7 کیلومتر شبکه فشار ضعیف،  ولتاژ برق شهرستان ملاثانی تقویت شد.

صالح سلمان‌نژاد، مدیر امور برق شهرستان ملاثانی در این‌باره گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از ابتدای امسال و به دنبال گرمای طاقت‌فرسای هوای شهرستان ملاثانی که موجب افزایش بار شبکه می‌گردد، گروه‌های عملیات این شهرستان به منظور بهبود کیفیت ولتاژ، نسبت به اندازه‌گیری میزان بار ترانسفورماتورها و شناسایی ترانسفوماتورهای معیوب شبکه اقدام كردند.
وي افزود: شهرستان ملاثانی  دارای 20 هزار مشترک برق می‌باشد که از ابتدای سال تاکنون 550 دستگاه کنتور واگذار شده است. با توجه به شرایط محیطی شهرستان ملاثانی که استفاده از سیستم‌های سرمایشی در طول دوره گرم سال ضروری می‌باشد، این شرکت تاکنون با نصب 810 دستگاه ترانسفورماتور به ظرفیت 202 مگا ولت آمپر در شهرستان ملاثانی ظرفیت مناسب برق‌رسانی به این مشترکین را تامین كرده و از ابتدای سال تاکنون 19 دستگاه ترانسفورماتور 250 کیلو ولت‌آمپر و 3 کیلومتر شبکه فشار متوسط و نیز 7 کیلومتر شبکه فشار ضعیف در مناطق مختلف اين شهرستان نصب شد.
سلمان‌نژاد يادآورشد: در 5 ماه گذشته ظرفیت‌سنجی و ساماندهی شبکه برق روستاهای تلبومه، ام‌الغریب، فلیحی، مرعشی، افشاری، قلعه‌مزبان، کوت سیدجابر، بیت‌ملوح، بندقیر، سیدسلطان، کوی شهید علی‌نژاد و کوی محمدی انجام شده و در حال حاضر از وضعیت ولتاژ برق مطلوبی برخوردار می‌باشند.
مدیر امور برق شهرستان ملاثانی در خصوص نتایج اجرای طرح‌های ساماندهی شبکه برق در مناطق مختلف شهری و روستایی این منطقه، گفت: با اجرای طرح‌های ساماندهی شبکه برق، بخش عمده‌ای از مناطق شهری و روستایی شهرستان ملاثانی با استفاده از کابل خودنگهدار و پایه و ترانسفورماتورهای جدید برق به‌طور کامل ساماندهی شده و کلیه انشعابات غیرمجاز برق این مناطق جمع‌آوری و پاک‌سازی شده است و اثرات آن بر بهبود کیفیت ولتاژ و کاهش خاموشی‌های برق این مناطق در طول تابستان مشهود است.
وي تصريح‌كرد: از سوي دیگر استقبال مردم از انشعاب قانونی برق در سال‌های اخیر به‌گونه‌ای بوده که تعداد انشعاب برق واگذار شده به مردم در سال 85 برابر 237 اشتراک بوده که این تعداد در سال 90 برابر 1416 اشتراک می‌باشد که بیش از 5 برابر رشد داشته است. هم‌چنین میزان تلفات انرژی شبکه برق شهرستان ملاثانی که از شاخص‌های مهم بهره‌برداری انرژی می‌باشد در سال 87 برابر 71 درصد بوده که در سال 90 به مقدار 36 درصد رسیده و موجب كاهش 35 درصدی تلفات انرژی شبکه برق ملاثانی با اجرای طرح های ساماندهی شبکه برق، شده است.
captcha
آخرین اخبار