تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۶
کد خبر: ۲۱۷۲۷۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشف ۱۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های شمالی خلیج‌فارس

 جانشین فرماندهی مرزبانی خوزستان از توقیف یک فروند شناور صیادی و کشف ۱۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های شمالی خلیج‌فارس خبر داد.

سرهنگ یدالله شرفی  اظهار کرد: در راستای طرح تشدید کنترل نوار مرزی و جلوگیری از خروج سرمایه‌های ملی و هرگونه قاچاق، مأموران پایگاه دریابانی ماهشهر نسبت به توقف یک فروند شناور صیادی حامل سوخت قاچاق را هنگام خروج از آب‌های کشور اقدام کردند.

وی افزود: مأموران در بازرسی از شناور توقیف شده ۱۵ هزار لیتر سوخت از نوع گازوئیل را که با هدف خروج از کشور و عرصه به دلالان کشورهای حوزه خلیج‌فارس در مخازن جاساز شناور بارگیری شده بود، کشف کردند.

جانشین فرماندهی مرزبانی خوزستان با اشاره به دستگیری ۶ متهم در این زمینه، تصریح کرد: محموله کشف شده به همراه متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع ذیصلاح شدند.

سرهنگ شرفی عنوان کرد: قاچاقچیان به بهانه صیادی و فعالیت‌های تجاری نسبت به دریافت سوخت یارانه‌ای اقدام و پس از چند روز بدون هیچ‌گونه فعالیتی صیادی و دریانوردی برای فروش سوخت به کشورهای همسایه اقدام می‌کنند.

مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار