تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷
کد خبر: ۲۱۶۹۷۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز توزیع ۳۰ تن روغن در اندیمشک/ خرید اجباری کالا تخلف است

 رئیس اداره صمت اندیمشک خرید اجباری کالا را در کنار روغن تخلف دانست و گفت: توزیع ۳۰ تن روغن در این شهرستان آغاز شد.

سید قدرت الله موسوی اظهار کرد: بازرسی‌های مشترک از طریق گشت‌های اداره صمت، اماکن و شبکه بهداشت بر اساس مصوبه ستاد کرونا در حال انجام است.

وی افزود: گشت‌های اداره صنعت، معدن و تجارت اندیمشک برای مقابله با احتکار و گران‌فروشی واحدهای صنفی در این شهرستان در حال انجام است.

رئیس اداره صمت اندیمشک، آرامش و تنظیم بازار را از اولویت‌های کاری در شهرستان اندیمشک برشمرد و تصریح کرد: ۲۴ تن شکر در مناطق مختلف شهرستان اندیمشک در بخش مرکزی و الوار گرمسیری از هفته گذشته توزیع می‌شود.

وی، خرید اجباری کالا در کنار روغن و هر محصول دیگر را تخلف دانست و برخورد با متخلف با استفاده از ظرفیت‌های قانونی تأکید کرد و گفت: توزیع ۳۰ تن روغن خوراکی در مناطق مختلف شهرستان اندیمشک با هدف پاسخگویی به نیاز شهروندان آغاز شد.

موسوی اضافه کرد: نظارت‌ها و توزیع مستمر با هدف آرامش و تنظیم بازار با مشارکت و هماهنگی دستگاه‌های مسئول انجام و با شدت با متخلفان برابر قانون برخورد می‌شود.


مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار