تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۲
کد خبر: ۲۱۵۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نفت آبادان با 2 غایب به مصاف سپاهان می رود

 سرپرست تیم فوتبال نفت آبادان گفت: برابر سپاهان اصفهان دو بازیکن خود را بدلیل مصدومیت در اختیار نداریم.

مهدی غفاریˈ افزود: بازی دشواری برابر سپاهان در آبادان داریم که در این دیدار دو بازیکن ما بدلیل مصدومیت نمی توانند در این بازی تیم را همراهی کنند.

وی اظهار داشت: مصطفی صبری که هفته گذشته در تمرینات تیم بشدت مصدوم شد وضعیتش برای ادامه فصل مشخص نیست و یکی از دو غایب تیم برابر سپاهان است.

سرپرست تیم نفت گفت: سعید حلافی مهاجم تیم نیز قبل از بازی با تراکتور سازی مصدوم شده بود و وضعیت مناسبی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی برابر سپاهان ندارد.

غفاری افزود: با تمامی این شرایط باید سه امتیاز را از سپاهان کسب کنیم تا شرایط خود را در جدول سر و سامان دهیم.

تیم فوتبال نفت آبادان روز جمعه هفته جاری و از هفته هشتم لیگ برتر در ورزشگاه تختی آبادان میزبان تیم سپاهان اصفهان است.
مرجع / ایرنا
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
يك خرمشهري
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
0
1
قابل توجه مسئولان بنيادمستضعفان وهيئت فوتبال خرمشهر.وعده واگذاري تيم فوتبال كاوه تهران به خاطرتجليل ازشهداي اين خطه وخوشحالي جوانان خرمشهري كه موجي ازشادي دردل اهالي شهر نيزبوجود آورده است چه موقع عملي ميشود؟
captcha
آخرین اخبار