تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۹
کد خبر: ۲۱۳۶۳۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

توقیف خودرو‌های حمل و تخلیه غیر مجاز پسماند

خودرو‌های حمل و تخلیه غیر مجاز پسماند در شهرستان کارون توقیف می شوند.
  رئیس اداره حفاظت محیط زیست کارون گفت:به منظور کنترل و جلوگیری از هرگونه بیماری  ، رهاسازی و تخلیه پسماند‌ها در محیط‌های طبیعی، اطراف جاده‌ها و مکان‌های غیر مجاز است. 

عباس ظاهری افزود: در شرایط فعلی حتی برخی پسماند‌های خانگی هم می‌تواند حامل ویروس کرونا باشد.

وی با اشاره به اینکه از مسئولین حوزه مدیریت پسماند‌ها در خواست می‌شود تا ملاحظات و دقت خود را در این حوزه بیشتر کرده و از بروز هرگونه تخلف احتمالی جلوگیری کنند، ادامه داد: در صورتی که ماموران محیط زیست در گشت و پایش‌های خود با تخلیه کنندگان پسماند‌ها چه عادی و چه پزشکی در محیط‌های غیرمجاز مواجه شوند قطعا برخورد محیط زیست جدی، قانونی و با درخواست اشد مجازات قانونی همراه خواهد بود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کارون بیان کرد: از شهروندان درخواست می‌شود ضمن رعایت کلیه توصیه‌های بهداشتی به ویژه در مورد پسماند‌ها، هرگونه تخلف محیط زیستی را به شماره تماس ۰۶۱۳۵۵۵۳۵۴۲ اطلاع دهند.
مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار