تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵
کد خبر: ۲۱۳۲۰۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سرپرست اداره کل استاندارد خوزستان:

علم محوری و برنامه محوری در دستور کاری قرار می گیرد

  به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد خوزستان، صبح  روز دوشنبه 15 دی ماه، مراسم تودیع و معارفه مدیر کل استاندارد استان با حضور حمید اشتری، معاون توسعه مدیریت امور حقوقی و مجلس، محمد صابری، مدیر کل روابط عمومی و ارتباطات و عباس سلامی، مدیر کل حراست سازمان و امید حاجتی رئیس سازمان برنامه و بودجه و غلامرضا شریعتی، استاندارخوزستان در سالن اجتماعات اداره کل استاندارد خوزستان برگزار شد.

رضا دهدشتی زاده، مدیرکل سابق استاندارد خوزستان در این مراسم با اشاره به اهمیت استاندارد و حوزه کاری خوزستان در زمینه صنعت و تولید؛ به بیان پاره ای اقدامات فعالیتها و اقدامات انجام شده در دوران تصدی بر اداره کل استاندارد خوزستان پرداخت و از مجموعه همکاران تشکر کرد.

رضا قیصی پور، سرپرست اداره کل استاندارد خوزستان نیز در این مراسم قابلیتهای استان خوزستان به عنوان دومین استان در زمینه تولید ناخالص ملی، قابلیتهای گردشگری، کشاورزی، صادرات و واردات، و بنادر را ذکر کرد و بر ضرورت نظارت بیشتر استاندارد تاکید کرد.
وی افزود:  با در نظر گرفتن برنامه جامع سازمان و سایر فعالیتها در حوزه های اندازه شناسی و ارزیابی انطباق؛ ضمن استفاده از نظرات همکاران و همچنین تعامل با دستگاههای اجرایی؛ قوانین و مقررات استاندارد را اجرایی می کنیم.
قیصی پور دستورکار خویش را علم محوری و برنامه محوری عنوان کرد و گفت: در شرایط سخت امروزی نیاز به استفاده بیشتر از ظرفیت های استان و بخصوص بخش خصوصی است؛ تا با ایجاد مسیرهای جدید شرایط بهتری فراهم شود.

در این مراسم رضا قیصی پور به عنوان سرپرست اداره کل استاندارد خوزستان معرفی شد و  از خدمات رضا دهدشتی زاده، مدیر کل سابق این اداره کل تقدیر شد.


 استاندارد نقطه اتکا و اعتماد مردم است

غلامرضا شریعتی در دیدار با مسئولان سازمان ملی استاندارد ایران، استاندارد را نقطه اتکا و اعتماد مردم دانست و بر صیانت از آن تاکید کرد.
استاندار خوزستان با بیان اینکه ظرفیت های خوبی در زمینه استانداردسازی کالا و خدمات در استان ایجاد شده است تصریح کرد: هرچه کنترل ها دقیق تر باشد، اطمینان مصرف کننده نیز نسبت به کالا و خدمات بیشتر می شود.
وی با اشاره به انتصاب سرپرست جدید اداره کل استاندارد خوزستان گفت: این استان دروازه بزرگ ورود کالا به کشور است و از این حیث، دقت در کار در این منطقه از اهمیت خاصی برخوردار است.
شریعتی از تلاش های رضا دهدشتی زاده در مدت مدیریت در اداره کل استاندارد استان خوزستان قدردانی کرد و افزود: وی با ایجاد روابط موثر با سایر دستگاه‌ها به صورت منطقی و قانونمند، خدمات ارزنده ای را در مدت مسئولیت خود در استان انجام داد که شایسته تقدیر است.
در این دیدار، حمید اشتری، معاون توسعه مدیریت، امور حقوقی و مجلس سازمان ملی استاندارد ایران نیز از توجه استاندار و سایر مقامات استانی به استاندارد قدردانی کرد.
 صبح امروز معاون توسعه مدیریت، امور حقوقی و مجلس، رییس دفتر حراست مرکزی و مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات بین‌الملل سازمان ملی استاندارد ایران، برای معرفی سرپرست اداره کل استاندارد استان خوزستان به این استان سفر کردند.

captcha
آخرین اخبار