تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۳
کد خبر: ۲۱۲۹۶۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سردیس سپهبدشهید حاح قاسم سلیمانی در ورودی شوش نصب شد

 همزمان با نخستین سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی سردیش این شهید با حضور مردم و مسوولان در میدان اصلی ورودی شهر شوش نصب و رونمایی شد.

سیدعبدالحسین حسینی شهردار شوش روز شنبه در حاشیه رونمایی از سردیش شهید حاج قاسم سیلمانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مسیر پرافتخار شهید سلیمانی را با گام‌های استوار ادامه می‌دهیم، افزود: این سردار سرافراز مجاهدی خستگی‌ناپذیر و پرورش یافته حقیقی مکتب اسلام و امام راحل بود.
وی ادامه داد: برای احداث و تکمیل این سردیش حدود ۳۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.
امام جمعه شوش نیز در این آیین اظهارداشت: رونمایی از سردیس سپهبد شهید سلیمانی در راستای زنده نگه داشتن یاد و نام این شهید والامقام و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انجام شده است که جای قدردانی دارد
حجت الاسلام مهدی علیزاده با تاکید بر نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت افزود: نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت و گام برداشتن در این مسیر موجب سعادت‌مندی و عزت ایران اسلامی خواهد شد.
وی ادامه داد: ولایتمداری شهید سلیمانی و حرکت در مسیر ولایت موجب شد تا آن بزرگمرد به امیر و سردار دل‌ها تبدیل شود و این محبوبت را جهانیان در روز تشییع پیکر شهید نظاره کردند.

فرماندار شوش نیز با بیان اینکه شخصیت حاج قاسم سلیمانی هنوز برای ما شناخته نشده است، گفت: سردار سلیمانی بهترین و شجاع‌ترین فرمانده جهان امروز بود و یاد وی هیچ گاه از اذهان آزادیخواهان جهان پاک نخواهد شد.

عدنان غزی افزود: سیره شهید سلیمانی بهترین الگو برای جوانان به ویژه در شرایط کنونی کشور است.
اجرای دکلمه و مداحی از دیگر برنامه های رونمایی از سردیش شهید سلیمانی بود.
تروریست‌های آمریکایی در ۱۳ دی‌ماه ۱۳۹۸ به صورت ناجوانمردانه حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش را به شهادت رساندند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار