تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۷
کد خبر: ۲۱۲۵۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

كاستا فقط دو بازی دیگر فرصت دارد

 مدیر عامل باشگاه صنعت نفت آبادان نتایج این تیم را قابل قبول ندانست و گفت: نتایج تیم در لیگ برتر تا كنون خوب نبوده و كاستا (سرمربی نفت آبادان) تنها دو هفته دیگر فرصت دارد.

علی حكمت افزود: وضع تیم ما خوب نیست اما امتیاز دیگر تیم ها به گونه ای است كه با یك پیروزی می‌توانند تا میانه‌های جدول صعودكنند.

وی اظهار داشت: متاسفانه ما در سه بازی اخیر در دقایق پایانی امتیاز از دست داده‌ایم و این نشان از بدشناسی و ضعف در تیم است.

حكمت گفت: این نشان می‌دهد كه بازیكنان ما از نظر بدنی مشكل دارند و در دقایق پایانی كم می‌آورند، از این مساله به مربیان گلایه كرده‌ام و امیدوارم كه این مشكل در مسابقات بعدی حل شود.

حكمت در پاسخ به این سوال كه تا چند مسابقه دیگر به آلبرتو كاستا سرمربی صنعت نفت فرصت می‌دهید، گفت: یكی، دو مسابقه دیگر، اما امیدوارم با كسب یك پیروزی به شرایط خوبی از نظر امتیازی برسیم.

وی در خصوص درخواست نماینده شهر آبادان مبنی بر موافقت مدیران نفت با استعفای مدیرعامل این باشگاه، تصریح كرد: از قبل اعلام كرده بودم اگر مسوولان فرد مناسبی را به جای من پیدا كنند از مدیریت باشگاه كناره گیری می‌كنم ولی آن ها نتوانستند و به همین خاطر از من خواسته شد همچنان در سمت خود بمانم.

حكمت با تاكید بر اینكه هیچ فشاری برای بركناری‌ و استعفایش وجود ندارد، خاطرنشان كرد: اكنون هم هیچ مشكلی وجود ندارد، اگر مدیری بیاورند كه لایق باشد از مدیریت باشگاه كنار می‌روم.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار