فرمانده انتظامی استان از کشف کالای قاچاق به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در شهرستان اندیمشک خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سردار "سید محمد صالحی" در بیان جزئیات این خبر گفت: در راستاي مبارزه جدي و همه جانبه با پديده شوم قاچاق کالا و ارز و مقابله با قاچاقچیان، ماموران انتظامی ایستگاه ایست و بازرسی پل زال اندیمشک با همکاری ماموران پلیس گمرک خرمشهر، حین کنترل محور اصلی و خودروهای عبوری، به یک دستگاه خودرو تریلی کشنده حامل کالای قاچاق مشکوک و آن را متوقف کردند.
این مقام ارشد انتظامی خاطر نشان کرد: ماموران در بازرسی به عمل آمده از خودروی مذکور مقادیری لوازم قاچاق شامل؛ لوازم بلندگو، دوربين، کامپيوتر و ... که فاقد هرگونه مجوز گمرکی بود، کشف کردند.
فرمانده انتظامی خوزستان تصریح کرد: کارشناسان ارزش ریالی کالای کشف شده را ۱۰ میلیارد ریال برآورد کردند که در این رابطه یک قاچاقچی دستگیر و پس از تشکیل پرونده اولیه به مرجع قضائی معرفی شد.
سردار صالحی با اشاره به اينکه برخورد با سودجويان و مقابله با قاچاقچيان به صورت مستمر در دستور كار پليس استان قرار دارد، از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سريعاً با شماره تلفن ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند