تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۹
کد خبر: ۲۱۱۰۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

چوئبده تنها یک ماشین حمل زباله دارد!

شهردار چوئبده گفت: شهرداری چوئبده با داشتن 300مخزن زباله تنها از یک دستگاه ماشین حمل زباله برخوردار است.

مجاهد امامی‌پور  اظهار کرد: شهر چوئبده در خصوص حمل زباله دارای هشت کیلومتر طول خط شهری است که برای حمل و نقل پسماندهای شهری به دستگاه‌های بیشتری احتیاج داریم.

وی افزود: در شهر چوئبده 300 مخزن زباله احداث شده که برای جابه‌جایی زباله‌ها از این مخازن شهرداری چوئبده تنها از یک دستگاه ماشین حمل پسماندهای شهری برخوردار است.

* شکستگی لوله‌ها مشکل آب شهری چوئبده است

شهردار چوئبده با اشاره به شکستگی لوله‌ها در بعضی از مناطق این شهر و مشکلات ایجاد شده از این معارض گفت: شهر چوئبده با مشکل انشعابات غیر مجاز و شکستگی لوله در مناطقی که انشعاب مجاز دارند درگیر بوده و مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: 3 هزار و 500 تا 4 هزار، حجم آب شهر چوئبده است که از این تعداد یک‌هزار مشترک در شهر برداشت غیرمجاز دارند.

امامی‌پور افزود: هزار و 500 خانوار در شهر از کنتور آب برخوردار نیستند و به زودی این خانوارها دارای کنتور آب برای جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز هستند.

وی در پایان گفت: جلسات شورای سلامت در شهر چوئبده برگزار می‌شود و در هفته‌های جاری مصوبات مربوط به نوسازی مدارس این شهر پیگیری می‌شود.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار