تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۹
کد خبر: ۲۰۹۰۴۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۶۵۰۰تن گوجه‌فرنگی دزفول به ارزش ۲میلیاردتومان خریداری شد

 رئیس تعاونی روستایی شهرستان دزفول گفت: ۶ هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی در قالب طرح حمایتی دولت، به ارزش ۲میلیارد تومان از کشاورزان خریداری شد که در این‌باره به‌طور کامل مطالبات خود را دریافت کردند.

محمد مهرپرور اظهار داشت:  6500 تن گوجه فرنگی در قالب طرح حمایتی دولت، به ارزش 2میلیارد تومان توسط اداره تعاون روستایی شهرستان دزفول از کشاورزان گوجه کار دزفول در محل دو کارخانه تولید رب گوجه فرنگی سالند و دز سرما  تحویل گرفته شده بود.

وی در ادامه افزود: با پیگیری نماینده مردم شهرستان دزفول در مجلس شورای اسلامی، به طور کامل در 2 مرحله مطالبات کشاورزان پرداخت شد.

مهرپرور گفت: از مزایای طرح حمایتی می توان به قیمت مناسب رب گوجه فرنگی در بازار اشاره کرد.

وی افزود: لازم به ذکر است محصول گوجه فرنگی در تیرماه از کشاورزان شهرستان های دزفول، اندیمشک، گتوند و شوش تحویل کارخانجات رب شده بود.

 افزون بر یک هزار و 500 هکتار از زمین‌های زراعی دزفول به کشت گوجه اختصاص دارد. سالانه بیش از 2 و نیم میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی در دزفول تولید می‌شود.

مرجع / تسنیم
captcha
آخرین اخبار