تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸
کد خبر: ۲۰۶۱۳۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افزایش خدمات بهداشتی درمانی در دزفول ضروری است

  امام جمعه دزفول با تاکید بر لزوم ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی در این شهرستان گفت: ارتقای این خدمات مورد انتظار و مطالبه مردم این شهرستان است.

  حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی روز چهارشنبه در دیدار با سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی دزفول با قدردانی از تلاش مدیران پیشین این دانشگاه و مجموعه کادر پزشکان، پرستاران و مدافعان سلامت افزود: این کارکنان در شرایط سخت دوران کرونا رزمایش مواسات و همدلی را با همیاری نیروهای جهادی، خیرین و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) برگزار کردند.

وی ادامه داد: علاوه بر توزیع بسته‌های معیشتی دربین افراد نیازمند کار غربالگیری و راه اندازی درمانگاه‌های سیار در مناطق روستایی نیز انجام شد.
امام جمعه دزفول با بیان اینکه این همکاری‌ها با همدلی و برنامه ریزی مشترک با مسوولان شوش در این شهرستان نیز ادامه یافت، گفت: دانشگاه علوم پزشکی دزفول می تواند در راستای خدمت به مردم همچنان توسعه یابد.
وی با قدردانی از ارائه خدمات رایگان مرکز درمانی امام حسن مجتبی (ع) به بیماران افزود: خدمات این مرکز می‌تواند درراستای خدمت به مردم همچنان توسعه یابد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز خدمت به مردم دزفول را مایه افتخار دانست و اظهارداشت: آمادگی، ایجاد فضای مناسب و تقویت انبار دارویی و تجهیزات پزشکی برای مقابله با شرایط کرونایی از اولویت‌های مهم این دانشگاه است.

علی قمیشی افزود: برنامه اصلی دانشگاه علوم پزشکی دزفول تداوم و ارتقای خدمات رسانی بهداشت و درمان به مردم است.

وی افزود: درحال برنامه ریزی در راستای افزایش کیفیت و کمیت خدمات درمانی به مردم و رشد و ارتقای درجه علمی دانشگاه در سطح کشور هستیم.

شهرستان‌های دزفول، شوش و گتوند زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول هستند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار