تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۰:۲۸
کد خبر: ۲۰۵۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
با هدف اصالت‌دار كردن كالاهاي بازار

اجراي طرح شبنم در خوزستان

معاون شبكه بازرسي اصناف گفت: طرح شبنم با هدف اصالت‌دار كردن كالاهاي موجود در بازار و مبارزه با ورود كالاهاي قاچاق اجرا شد.
 
قاسم‌ناصر‌زاده عنوان‌كرد:  سازمان صنعت، معدن و تجارت و نهاد مبارزه با ورود كالاهاي قاچاق اقدام به اجراي طرحي كردند كه از ورود كالاهاي قاچاق به بازار جلوگيري شود و كالاهاي قاچاق قديمي موجود در انبار مغازه‌ها را جهت تفكيك كالاي قانوني از غيرقانوني اصالت‌دار كنند.
 
وي افزود: در گذشته كالاهاي وارداتي كه از مجراي قانوني وارد مي‌شدند علامت مشخصي نداشتند و كالاهاي قاچاق در بين اين كالاها در فروشگاه‌ها توزيع مي‌شد و موقع بازرسي مشكل ايجاد مي‌كرد.
 
معاون شبكه بازرسي اصناف با اشاره به نحوه اجراي اين طرح خاطرنشان‌كرد: اجراي اين طرح به اين شيوه است كه كساني كه مي‌خواهند كالاهايي وارد كنند از طريق سازمان صنعت، معدن و تجارت سفارش خود را به ميزان كالاهاي وارداتي خود در سامانه طرح شبنم ثبت مي‌كنند تا مجوز ورود كالاها را از گمركات بگيرند و در ابتداي ورود كالاها با هلوگرام‌هاي دو بعدي طرح شبنم برچسب مي‌خورند.
 
ناصرزاده تصريح‌كرد: براي اين‌كه كالاهاي موجود در بازار و انبارها داراي شناسه شوند فرم‌هاي خوداظهاري از طريق اتحاديه‌ها به فروشگاه‌ها داده مي‌شود تا نسبت به شناسه‌دار كردن كالاهاي خود اقدام كنند. پس از آن اتحاديه فرم‌ها را براي دريافت برچسب‌هاي دوبعدي به اداره بازرسي ارايه و كالاهاي آن‌ها شناسه‌دار مي‌شوند.
 
وي ادامه‌داد: پس از آن‌كه كالاهاي عمده‌فروشان و خرده‌فروشان شناسه‌دار شد، ديگر نمي‌توانند آن كالاها را بدون برچسب طرح شبنم عرضه كنند و در نتيجه اگر كالاي قاچاقي وارد بازار شود، چون برچسب ندارد غيرقانوني بودن آن قابل تشخيص است.
 
معاون شبكه بازرسي اصناف با اشاره به تاخير در اجراي اين طرح، اظهاركرد: با توجه به اين‌كه طرح شبنم يك طرح ملي است و تمام دستگاه‌هاي اجرايي با آن مواجه هستند، نمي‌توان به‌طور كامل آن را در مدت كوتاهي اجرا كرد.
 
ناصر‌زاده بيان‌كرد: فروشندگان از طريق اتحاديه‌ها در سامانه ثبت شده‌اند و بر اساس تعداد ثبت‌نام‌شدگان در سامانه ميزان نياز به برچسب‌ها بررسي مي‌شود. اجراكنندگان اين طرح بر اساس افراد ثبت‌شده به بازرسان اصناف اجازه مي‌دهند كه اين برچسب‌ها را به واحدهاي صنفي ارايه دهيم.
 
وي يادآورشد: اين مراحل در مدت زمان حدود 10 تا 15 روز اجرا مي‌شود و ما براي اين‌كه هنگام بازرسي مشكلي براي واحدهاي صنفي پيش نيابد، فرم‌هاي طرح شبنم در قالب سه فرم رنگي به آن‌ها تحويل داده مي‌شود؛ فرم سفيد مخصوص كارگزاران طرح، فرم سبز مخصوص اتحاديه و فرم زرد در دست واحد صنفي مي‌ماند تا زماني كه بازرسين به اين واحدها مراجعه و نسبت به آگاهي از شناسه‌دار بودن كالاهاي فروشندگان اقدام كنند.
مرجع / ایسنا
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ابوعدنان
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۰
1
0
حالا چرا اسمش را گذاشتند طرح شبنم ؟ نمی شد بزارن طرح سیل لااقل کمی سریعتر است وهم لرزه بر اندام متخلفان می اندازد
captcha
آخرین اخبار