تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
کد خبر: ۲۰۵۸۷۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پلمب واحدصنفی و معدوم‌سازی ۶۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در خرمشهر

سرپرست مرکز بهداشت خرمشهر از پلمب یک واحد صنفی متخلف و معدوم سازی ۶۰۰ کیلوگرم سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته خبر داد.

ضیا عبیداوی در رابطه با پلمب یک واحد صنفی متخلف اظهار داشت: بعد از چند مرحله تذکر و اخطار بهداشتی ، واحد مذکور همچنان مسایل بهداشتی را رعایت نکرده و در نهایت کارشناسان بهداشت محیط با همکاری نماینده اداره اماکن نیروی انتظامی اقدام به پلمب محل نمودند.
وی افزود: در فعالیتی دیگر بازرسان بهداشت محیط، موفق به کشف ۶۰۰ کیلوگرم سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته از سطح بازار شدند که این مقدار مواد پروتئینی با نظارت کارشناسان مرکز بهداشت معدوم گردید .
عبیداوی در ادامه گفت: در این راستا بازدیدهای مشترک از سوی کارشناسان بهداشت محیط با همکاری ادارات صمت، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، اماکن نیروی انتظامی به طور مرتب از سطح بازار و اصناف خرمشهر انجام می شود .

شهرستان خرمشهر حدود ۶ هزار واحد صنفی فعال دارد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار