تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۳
کد خبر: ۲۰۵۷۸۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کاهش مرگ نوزادی در خوزستان

رئیس مرکز بهداشت خوزستان از کاهش مرگ نوزادی در سال ۹۸ در این استان خبر داد.
  سید محمد علوی رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: با استناد به اطلاعات ثبت شده در سامانه نظام مراقبت مرگ نوزادی، میزان مرگ نوزادی در سطح استان و حوزه دانشگاه جندی شاپور اهواز در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ کاهش داشته و از ۱۲.۵ به ۱۱ رسیده است لذا باید به عواملی مانند مراقبت پیش از بارداری و مراقبت باروری سالم به منظور کاهش بروز تولد نوزادان نارس توجه ویژه شود.

او با اشاره به سهم بالای ناهنجاری‌های مادرزادی در بروز مرگ و میر نوزادی افزود: زوج‌های با سابقه تولد نوزاد ناهنجار در بارداری‌ها و یا با سابقه فامیلی بیماری مادرزادی یا متابولیک پیش از هرگونه اقدام به بارداری، ابتدا نسبت به انجام مشاوره ژنتیک و آزمایش ضروری اقدام کنند.

علوی با بیان اینکه بیماری‌هایی مانند کم کاری تیروئید، دیابت، فشارخون پیش و یا هنگام بارداری، اضافه وزن و چاقی در افزایش خطر بروز زایمان زودرس و تولد نوزاد نارس و آسیب پذیرتر کردن نوزاد نقش دارد، اظهار داشت: به زنانی که تمایل به بارداری دارند توصیه می‌شود به انجام مراقبت منظم از پیش از بارداری تا پایان دوران بارداری توجه ویژه کرده و در صورت وجود این مشکلات حتما با جدیت پیگیر درمان و کنترل آن باشند.

مرجع / باشگاه خبرنگاران
captcha
آخرین اخبار