تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۸
کد خبر: ۲۰۵۶۱۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

حوزه آبزی‌پروری هندیجان نیازمند توجه ویژه است

استاندار خوزستان گفت: با وجود اینکه هندیجان‌در حوزه آبزی‌پروری از ظرفیت به سزایی برخوردار است اما در این زمینه به آن کم‌توجهی شده است چرا که این اقدامات می بایست در ۱۰ سال پیش انجام می‌شد.

غلامرضا شریعتی شامگاه جمعه در حاشیه آیین آغاز عملیات اجرایی مجتمع آبزی‌پروری هندیجان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه در ۲  سال اخیر اقدامات خوبی صورت گرفته است و  امیدواریم این‌طرح نیز به نتیجه برسد تا در سالی که مقام‌معظم رهبری آن را سال جهش تولید نامیده اند دستاوردهای خوبی برای استان به ارمغان آورد.
وی تاکید کرد: برخی زمین‌ها از سوی برخی سازمان‌ها بلااستفاده مانده‌اند که باید این زمین‌ها در جهت تولید قرار گیرند.

استاندار خوزستان خاطرنشان‌ کرد: سرمایه‌های ما باید در جهت توسعه و اشتغال جوانان قرار گیرند.
وی افزود: به صورت بسیار جدی پیگیر این طرح بودیم و امیدواریم‌ همینطور که امروز کلنگ آن به زمین زده شده کار نیز به خوبی و در موعد مقرر به انتها برسد.
وی به نتیجه رسیدن این‌ طرح را کمکی به تولید ثروت در کشور دانست و بیان‌کرد: ارزآوری این طرح می‌تواند کمک بسیار موثری به توسعه هندیجان‌داشته باشد.

به گزارش ایرنا عملیات اجرایی مجتمع یک هزار و ۱۰۰  پرورش میگو خلیج فارس  در هندیجان عصر جمعه آغاز شد.

این پروژه با هدف تبدیل تهدیدها به فرصت ها، جذب سرمایه گذار بومی، از بین بردن کانون‌های ریزگرد، استفاده و بهره‌وری بهینه از زمین‌های لم یزرع عملیات اجرایی خود را آغاز کرده است و زمان بهره براری آن سال ۱۴۰۱ پیش‌بینی شده است.

این طرح ۴۶ مزرعه و ۱۴ استخر دارد که مساحت‌ کل مزرعه‌ها این پروژه ۹۲۰ هکتار و مساحت‌ هر مزرعه ۲۰ هکتار است.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار