مجاهد آل کثیر اظهار داشت: متاسفانه نحوه مصرف گاز مایع در آبادان به شکل صحیح صورت نمی گیرد و این مساله باعث کمبود گاز در شهرستان شده است.
وی با اشاره به افرایش مصرف گاز مایع در ماه محرم افزود: در ایام محرم بدلیل پخت و پز استفاده گاز مایع نسبت به دیگر ماه ها بیشتر می شود و در این راستا نیز سهیمه اختصاصی ازسوی پالایشگاه افزایش یافته است.
مدیر عامل شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه آبادان گفت: با افزایش سهمیه مشکل توزیع گاز مایع در شهر رفع و گاز در اختیار خانوارها قرار گرفت.
آل کثیر افزود: متاسفانه گاز مایه شهرستان توسط افرادی به صورت غیر
قانونی خارج و درصد زیادی از گاز در بحث خوردویی استفاده می شود.
وی اظهار کرد: سیستم نظارتی جدیدی برای شناسایی مصرف خانوارها تشکیل شد و مراحل ثبت نام متقاضیان بخش خانواده در حال انجام است.
وی افرود: شهروندان می توانند با مراجعه به ادارات پست و پخش فرآورده های نفتی نسبت به ثبت اطلاعات اقدام کنند.
آل کثیر گفت: ما تامین کننده گاز مایع در ۱۵ استان کشور هستیم و بخشی نیز
صادر می شود ولی انتظار می رود توزیع گاز مدیریت شود تا با کمبود مواجه
نشویم.
وی تصریح کرد: با فرا رسیدن ماه محرم مصرف گاز مایع در آبادان نسبت به هفته گذشته ۱.۷ درصد نسبت به هفته گذشته افزایش یافته است.
به گزارش ایرنا جایگاه های توزیع گاز مایع در آبادان روز گذشته خالی بود و
هر کپسول گاز مایع در بازار آزاد بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ هزار ریال در بازار آزاد
به فروش رسید.