تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۴
کد خبر: ۲۰۵۲۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
در تعداد جایگاه‌های C.N.G؛

آبادان اول است

مدیرعامل شرکت گاز خوزستان گفت: آبادان بنا به تناسب جمعیتی‌، در تعداد جایگاه‌های C.N.G مقام اول را در کشور دارد.

ناصر افشین اظهار کرد: تعداد 11 جایگاه C.N.G در گوشه و کنار آبادان برای استفاده شهروندان و اتومبیل‌داران فعال است که بنا به تناسب جمعیتی، این شهر مقام اول را در کشور به خود اختصاص داده است.

وی افزود: در مورد خدمات گازرسانی به این شهر باید گفت که 28 هزار و 276 ظرفیت اشتراک‌پذیری انشعاب گاز در مناطق مختلف شهرستان وجود دارد که از این تعداد تاکنون 10 هزار و 632 نفر جذب شده‌اند.

مدیرعامل شرکت گاز استان خوزستان با اشاره به اینکه در آبادان افزون بر 17 هزار ظرفیت خالی انشعاب گاز وجود دارد، گفت: با وجود ظرفیت‌های خالی گاز در شهرستان آبادان، بسیاری از شهروندان هنوز مشترک نشده و همچنان با جابه‌جایی کپسول‌های گاز خانگی کارهای روزمره خود را در منزل انجام می‌دهند.

وی اضافه کرد: در شهرستان آبادان تاکنون بیش از 700 کیلومتر گازرسانی صورت گرفته و در مورد ترمیم‌های حفاری‌های گازرسانی نیز 9 اکیپ ویژه در شهرستان مشغول به کار و فعالیت است.

افشین در پایان از شهروندان آبادانی خواست در راستای تعامل مضاعف با اداره گاز استان و شهرستان همه تلاش خود را به‌کار بسته و ظرفیت‌های انشعاب خالی موجود در منطقه را پر کنند.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار