عادل دریس روز یکشنبه در این خصوص اظهار داشت: در این راستا بالغ بر یک میلیون و ۵۵۰ متر مربع کار هیدروگرافی در نقاط مختلف این آبراه مهم انجام شد که با بهره گیری از اطلاعات استخراج شده، برنامه ریزی لازم برای انجام لایروبی در دیگر نقاط مختلف این آبراه تدوین می شود.
وی با اشاره به اینکه کانال استراتژیک خورموسی نقش به سزایی در اتصال این مجتمع بزرگ بندری به آب های بین المللی دارد گفت: انجام عملیات هیدروگرافی در این کانال برای شناسایی نقاط پرریسک و ارتقای ایمنی آن بسیار حیاتی است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان شدت رسوب گذاری در اسکله های بندر امام خمینی(ره) را قابل توجه عنوان کرد و خاطر نشان کرد: لایروبی ادواری در آبراه خورموسی، حوضچه و اسکله های این مجتمع بزرگ بندری مزایایی همچون جلوگیری از بروز حوادث احتمالی، ایجاد بستر مناسب برای ارائه خدمات با کیفیت و کمیت به شناورهای دریایی و حفظ عمق مفید آبراه و اسکله ها را به دنبال دارد.
گفتنی است آبراه خورموسی به طول ۴۲ مایل دریایی، عرض ۲۵۰ متر و عمق متوسط ۲۰ متر بستری آرام و مطمئن برای تردد انواع کشتی های اقیانوس پیمای تجاری و نفتکش از بندر امام خمینی(ره) را به آب های بین المللی فراهم می کند.