تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۴
کد خبر: ۲۰۲۶۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سیدخلف موسوی:

50 هزار واحد مسكونی توسط تعاونی های مسكن در حال آماده سازی و اجرا است

50 هزار واحد مسكونی توسط تعاونی های مسكن در حال آماده سازی و اجرا است
در استان خوزستان بيش از يكصد هزار واحد مسكوني در قالب مسكن مهر در حال ساخت است كه از اين تعداد بيش از 50 هزار واحد مسكوني توسط تعاوني هاي مسكن در حال آماده سازي و اجرا است و اميد واريم با حمايت جدي مسوولان هرچه سريع تر آماده واگذاري شوند
سید خلف موسوی
خوزنیوز: مديركل تعاون ،كار و رفاه اجتماعي خوزستان گفت: يكي از دست آوردهاي بزرگ و ماندگار نظام مقدس جمهوري اسلامي تهيه مسكن براي اقشار محروم جامعه است.

به گزارش خبرنگار خورنیور، سيد خلف موسوي در آيين كلنگ زني پروژه 60 واحدي تعاوني مسكن انجمن معلولين توانمند در اهواز به وظايفي كه دولت و افراد جامعه در نظام اسلامي بر يكديگر دارند اشاره كرد و گفت: مسكن مهر يكي از حركت هاي بنيادين از سوی دولت خدمت گذار براي تامين مسكن و اجراي عدالت اجتماعي است.

وی افزود: امام علي (ع) در باب حقوق مردم بر حاكمان و دولت مي فرمايند: مردم در نظام اسلامي دو حق عمده بر گردن مسوولان و حاكمان خود دارند يكي تهيه مسكن و ديگري تعليم رايگان است به همين دليل است كه دولت جمهوري اسلامي از بدو پيروزي انقلاب اسلامي تاكنون براي مسكن به ويژه مسكن محرومان و طبقات متوسط به پايين جامعه اهميت ويژه اي قايل شده است.

50 هزار واحد مسكوني توسط تعاوني هاي مسكن در حال آماده سازي و اجرا است

مدير كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي خوزستان، با اشاره به فرمايش بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران حضرت امام خميني (ره) مبني بر اينكه "همه محرومان باید خانه داشته باشند و هیچ کسى در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد. بر دولت اسلامى است که براى این مساله مهم چاره‏اى بیندیشد، و بر همه مردم است که در این مورد همکارى کنند." اظهار كرد: پیام حضرت امام خمینی(ره) به مناسبت تاسيس حساب 100 محرومان از نخستین پیام های اقتصادی ایشان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران است. ایشان در این پیام ، ایجاد نظام عدل اسلامی را سرلوحه‌ی امور قرار داده و ریشه کن کردن فقر و استضعاف و مبارزه علیه فقر و محرومیت را از اولویت های انقلاب اسلامی بر‌شمردند و در ادامه با مطرح کردن مساله‌ی مسکن، در عمل نقطه‌ی شروع تحقق عدالت و مبارزه با فقر و محرومیت درحوزه‌ی اقتصاد را ترسیم کرده و تأمین مسکن محرومان را در اولویت اول برنامه‌های اقتصادی انقلاب قرار می‌دهند.

موسوي طرح بزرگ مسكن مهر در دولت دكتر احمدي نژاد را يكي از طرح هاي ماندگار و اساسي بعد از پيروزي انقلاب اسلامي است خواند و تاكيد كرد: در استان خوزستان بيش از يكصد هزار واحد مسكوني در قالب مسكن مهر در حال ساخت است كه از اين تعداد بيش از 50 هزار واحد مسكوني توسط تعاوني هاي مسكن در حال آماده سازي و اجرا است و اميد واريم با حمايت جدي مسوولان هرچه سريع تر آماده واگذاري شوند.

مدير كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي خوزستان همچنين در حاشيه آيين كلنگ زني در جمع خبرنگاران گفت:پروژه 60 واحد مسكوني معلولين توانمند شامل 60 واحد مسكوني در قطعه اي به مساحت 4700 متر شامل 15 بلوك است كه هر بلوك  داراي 4 واحد ويژه معلولان توانمند است .

شايان گفتن است: آيين كلنگ زني اين پروژه به صورت نمادين توسط جمعی از معلولان عضو تعاوني صورت گرفت.
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۲
علی
|
Germany
|
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۸
0
2
خداوند خدمتگزاران را حفظ نماید.
جواد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۹
0
0
خداوند این سیدخدمتکار رابرای ماخوزستانیا راحفظ کند
captcha
آخرین اخبار