فرماندار شهرستان گتوند از اختصاص اعتباری بالغ بر 17 میلیارد ریال اعتبار به بخش کشاورزی این شهرستان در سال جاری خبر داد.
به گزارش مهر، قدرت اله امانی پور در جلسه کارگروه کشاورزی شهرستان گتوند با اشاره به ظرفیتها و پتانسیل های بسیار بالای بخش کشاورزی در این شهرستان خواستار رسیدگی و توجه بیشتر به این بخش شد.
وی افزود: با توجه به اینکه در سطح شهرستان گتوند بیش از 36 هزار هکتار زمین حاصلخیز کشاورزی وجود دارد و از این مقدار فقط 17 هزار هکتار آن آبی هستند، برای تامین آب کشاورزی زمینهای شهرستان باید هر چه سریعتر اقدام شود..
فرماندار گتوند به وجود برخی مشکلات در بخش کشاورزی اشاره کرد و اظهار داشت: در سطح زمینهای کشاورزی گتوند حدود250 کیلومتر کانال درجه سه برای آبرسانی وجود دارد که متاسفانه از سال 86 تاکنون لایروبی نشده اند و نیاز به ترمیم و بازسازی دارند. همچنین کانالهای درجه دو نیز نزدیک به 30 سال پیش احداث شده اند و هدر رفت آب نیز در این کانالها وجود دارد از سوی دیگر دو هزار هکتار از اراضی تحت پوشش پمپ کانال است که فقط 700 هکتار آن آبرسانی می شود که نیازمند تخصیص اعتبار است.
رئیس شورای اداری شهرستان گتوند به دیگر مشکلات نیز اشاره کرد و افزود: عدم تکمیل پروژه 500 هکتاری روستای کایدان که چندین سال است در حال اجراست و بیش از اندازه به طول انجامیده است، بحث مشکلات مربوط به خرید محصولات کشاورزی، تخریب محصولات کشاورزی، مسئله زمینهای پادگان شهید باغبانی، مسائل مربوط به بیمه کشاورزی و مهمتر از همه مشکل عدم صدور مجوز حفر چاه کشاورزی که جای سئوال دارد از جمله مشکلات بخش کشاورزی این شهرستان است.
وی تصریح کرد: با توجه به پتانسیلهایی نظیر زنبورداری، کشت گلخانه ای، باغات میوه و پرورش کرم ابریشم که در بخش کشاورزی گتوند وجود دارد، کشاورزی این شهرستان می تواند به عنوان قطب کشاورزی استان و حتی کشور نیز باشد.