تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸
کد خبر: ۲۰۲۱۵۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افتتاح یک واحد تولیدی و بسته‌بندی مواد غذایی در خرمشهر

 معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب و کار سازمان منطقه آزاد اروند از افتتاح یک واحد تولیدکننده روغن و بسته‌بندی مواد غذایی در سایت صنعتی خرمشهر خبر داد.

سیدعلی موسوی با اشاره به بهره‌برداری از شرکت زعفران نگین طلای سرخ آسیا تولیدکننده روغن گردو و بسته‌بندی مواد غذایی در سایت صنعتی خرمشهر اظهار کرد: برای راه‌اندازی این طرح تولیدی، حدود ۱۳ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده است.

وی گفت: این شرکت برای ۸۰ نفر به صورت مستقیم و برای ۱۵۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم، اشتغال ایجاد کرده است و سالانه ۸۷۰ تن انواع محصولات از قبیل حبوبات، ادویه‌جات و حلوای ساگو را بسته‌بندی و ۵۰ تن روغن گردو تولید می‌کند.

 هفته گذشته نیز یک واحد تولیدی لامپ کم‌مصرف در شهرک صنعتی خرمشهر با همکاری منطقه آزاد اروند به بهره‌برداری رسید.


مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار