تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۳
کد خبر: ۲۰۱۷۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نرخ رشد جمعیت در آبادان کاهش یافت
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی آبادان از کاهش نرخ رشد جمعیت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خوزنیوز به نقل از فارس، مرتضی جعفری در همایش روز جهانی جمعیت با اشاره به شعار جهانی امسال، دسترسی همگان به سلامت خانواده و باروری اظهار کرد: عنوان تنظیم خانواده که به نام سلامت خانواده تغییر یافته برخلاف دیدگاه همگانی تهدیدی برای موالید یا کم کردن موالید در جوامع نیست و آموزش خانواده‌ها در راه رسیدن به سلامت بیشتر را مد نظر دارد.

مرتضی جعفری ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی در آموزش‌های خود به این نکته اشاره دارد که خانواده‌ها می‌توانند تعداد فرزند دلخواه خود را داشته باشند اما در این راه باید شرایط اقتصادی و روانی حاکم بر خانواده و کشور خود را مد نظر داشته باشند.

 وی افزود: شیوه‌های تنظیم خانواده در کشورها تغییر کرده و مراکز بهداشت جهانی با تحقیق به این نتیجه رسیده‌اند که دیگر نمی‌توان یک نسخه ثابت مانند تک فرزندی یا دو فرزندی را برای همه کشورها تجویز کرد.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی آبادان تصریح کرد: مشاوران بهداشتی با آموزش خانواده‌ها و توجه آنان به شرایط اقتصادی، روانی، تعداد فرزندان یک خانواده و اوضاع سیاسی، اقتصادی کشور افراد را به اجرای قوانین تنظیم موالید و خانواده ترغیب می‌کنند.

وی در تعریف تنظیم خانواده گفت: تنظیم خانواده مجموعه اقداماتی است که افراد و خانواده‌ها را یاری می‌دهد تا از داشتن فرزند ناخواسته جلوگیری کنند و فاصله بین فرزندان خود را تنظیم کنند.

جعفری با اشاره به تعریف فوق از تنظیم خانواده تصریح کرد: بنابراین هدف از تنظیم خانواده از بین بردن و یا تهدید موالید نبوده بلکه خانواده‌ها را تشویق می‌کند تعداد فرزندان ناخواسته را کاهش دهند.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی آبادان ادامه داد: فرزند دلخواه فرزندی است که به موقع به دنیا آمده و پدران، مادران با شناخت روش‌های صحیح پیشگیری از بارداری ناخواسته از تبعات منفی ازدیاد موالید جلوگیر کنند.

* کاهش نرخ  رشد جمعیت در شهرستان آبادان

وی با اشاره به آمارهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان در سال 89 ـ 90 گفت: بررسی‌های به عمل آمده نشان می‌دهد درصد تنظیم خانواده کل شهرستان آبادان در سال 89، 76/80 دهم درصد بوده که در مقایسه با سال 90 که 81/81 دهم درصد بوده به میزان یک و نیم دهم درصد افزایش یافته است.

جعفری ادامه داد: نرخ رشد جمعیت شهرستان آبادان در سال 89، 1.47 دهم درصد و آمارهای سال 90، 1.46 دهم درصد را نشان می‌دهند که به میزان یک دهم درصد کاهش داشته است.

این مقام مسئول در پایان گفت: جلوگیری از مرگ‌‌ومیر مادران و نوزادان، افزایش منابع طبیعی برای جمعیت، کاهش ناهنجاری و معضلات اجتماعی را می‌توان از مزایای کاهش حاملگی‌های ناخواسته و پیشروی به سوی سلامت هرچه بیشتر خانواده و اجتماع دانست.

برچسب ها: رشد جمعیت ، آبادان
:
:
:
آخرین اخبار