تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۴
کد خبر: ۲۰۰۸۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
جدول/ روشهای تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده و فاسد
علایم ظاهری

خصوصیات ماهی تازه

خصوصیات ماهی مانده

خصوصیات ماهی فاسد

جلا

ظاهری درخشنده و شفاف

بدون درخشندگی(کدر)

فاقد درخشندگی –کدر و تیره

آبشش

قرمز- روشن وعاری ازماده لزج

بی رنگ و به راحتی کنده می شود

قهوه ای تیره – مملو از مواد لزج

چشم

شفاف- روشن و درخشان

کدر- فرورفته

چشم ها کاملا گود و فرو رفته

سرپوش آبششی

کاملا برجسته و بسته

باز و بلند شده

کاملا باز

فلسها

درخشان- براق- محکم به بدن چسبیده

کدر- به راحتی از بدن کنده می شود

سست و نرم و به راحتی کنده می شود

بو

طبیعی و عاری از بوی گندیدگی

بوی زننده

بوی گندیدگی و غیر طبیعی

دهان

بسته است

باز است

باز است

دیواره شکمی

محکم و دارای قابلیت ارتجاعی کافی

به حالت خوابیده درآمده

شکم خمیری شکل و به راحتی پاره   می شود

خون

خون محوطه شکمی روشن و بدون بو

خون تیره- کمی بوی غیره طبیعی

قهوه ای رنگ- بوی تعفن

غوطه وری

در آب فرو می رود

شناور در آب

شناور در آب

عضلات

محکم و ارتجاعی- اتصال به استخوان محکم- اثر انگشت روی عضله    نمی ماند

عضلات نرم و به آسانی از استخوان جدا می شود- اثر انگشت می ماند

پلاسیده- پژمرده و شل- در اثر فشار انگشت فرورفتگی ایجاد می شود

 منبع: مهران شهرستاني/ وبلاگ راهنماي گردشگري خوزستان

:
:
:
آخرین اخبار