تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۴
کد خبر: ۲۰۰۷۲۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

انهدام باند سارقان مسلح در اندیمشک

فرمانده انتظامی اندیمشک از انهدام باند سارقان مسلح و اعتراف آنها به ۲۵ سرقت خبر داد.
 امیرعباس شهبازی فرمانده انتظامی اندیمشک امشب  از انهدام باند سارقان مسلح خبر داد.

وی در تشریح جزئیات این خبر گفت: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی ودرپی وقوع چندفقره سرقت منزل در اندیمشک طرح شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان بصورت ویژه در دستورکار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با کار اطلاعاتی و فنی موفق شدند اعضای باند 4 نفره سارقان مسلح را شناسایی و پس ازهماهنگی قضائی طی عملیاتی ضربتی در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

 شهبازی ادامه داد: در بازرسی از مخفیگاه سارقان تعدادزیادی اموال مسروقه ازجمله 5دستگاه تلوزیون ال سی دی، 2دستگاه لپ تاپ،6دستگاه کولرگازی، 9دستگاه گوسی موبایل، لوازم آرایشی،37گرم طلاجات ،دوربین های فیلمبرداری ومداربسته و اقلام بسیار دیگری به ارزش 7 میلیاردریال کشف و2 دستگاه خودرو 405 وپارس توقیف شد.

وی با بیان اینکه در این عملیات 2 قبضه سلاح کلت کمری به همراه فشنگ های مربوطه، یک عدد شوکربرقی و اسپری اشک آور به کاررفته در برخی سرقت ها از سارقان کشف شد، تصریح کرد: متهمان در تحقیقات به‌عمل آمده به 25 فقره سرقت منزل در سطح شهرستان اندیمشک و شهرهای همجوار اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی اندیمشک در پایان با اشاره به تشکیل پرونده ومعرفی متهمان به مرجع قضائی از مال باختگان وشهروندان عزیز این شهرستان و شهرهای همجوار خواست: برای شناسایی اموال مسروقه به پلیس آگاهی "اندیمشک" مراجعه کنند.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار