تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۱
کد خبر: ۲۰۰۳۶۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۱۰ کیلومتر از زهکشی زمین‌های کشاورزی شادگان لایروبی شد

  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شادگان از لایروبی رسوبات ۱۰ کیلومتر از زهکشی زمین‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد.

خلیل منیعات اظهار کرد: با پیگیری‌های شبانه‌روزی نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی و دستور ویژه رئیس سازمان جهاد کشاورزی مبنی بر احیای زهکش‌ها و انهار آسیب‌دیده از سیل ۹۸، لایروبی رسوبات ۱۰ کیلومتر از زهکشی زمین‌های کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

وی در ادامه گفت: هدف از انجام این عملیات زیر بنایی را در اراضی کشاورزی «آماده‌سازی کشت» و «آب‌رسانی» به این اراضی و تخلیه زه آب و جلوگیری از شوری این اراضی که موجب افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی می‌شود، بوده است.

منیعات خبر داد: از ابتدای سال جاری عملیات لایروبی انهار و زهکش‌های این شهرستان آغاز شده که تاکنون بالغ‌بر ۱۰ کیلومتر از زهکش‌های روستاهای ابوسدره و مالکی و نهرخواف در دهستان جفال لایروبی شدند.

مدیر جهاد کشاورزی شادگان در پایان گفت: برای اولین بار پس از ۱۴ سال بااعتباری حدود ۳ میلیارد ریال بالغ‌بر ۷۰ هزار اصله نخیلات و ۳۵۰ هکتار اراضی زراعی در این شهرستان احیا شده‌اند و حدود ۸۹۰ خانوار از این عملیات بهره‌مند شدند.

مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار