تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
کد خبر: ۲۰۰۱۲۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برگزاری رزمایش کمک مومنانه توسط منطقه سوم دریایی سپاه

معاون هماهنگ کننده منطقه سوم نیروی دریایی سپاه گفت: تعداد 500 بسته معیشتی به ارزش یک میلیارد ریال طی برگزاری رزمایش کمک مومنانه در شهرستان بندرماهشهر تهیه شده و امروز در بین نیازمندان و محرومین توزیع می شود.
، سرهنگ محمد شریف شیرعلی، معاون هماهنگ کننده منطقه سوم نیروی دریایی سپاه صبح امروز در آیین برگزاری رزمایش کمک مومنانه در بندرماهشهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پیرو امر مقام معظم رهبری در ماه شعبان برای برگزاری رزمایش کمک مومنانه نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در منطقه سوم دریایی امام حسین (ع) نیز کارکنان و خیرین اقدام به جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی در سطح شهرستان بندرماهشهر کردند.

وی افزود: در این رزمایش تعداد 500 بسته معیشتی اقلام غذایی، هر کدام به ارزش 2 میلیون ریال تهیه و تامین شد، مجموع بسته‌های تهیه شده به ارزش یک میلیارد ریال، امروز با رمز مبارک "یا صاحب الزمان" توسط پاسداران و مسؤولان در بین نیازمندان و اقشار آسیب پذیر در نتیجه شیوع بیماری کرونا توزیع می‌شود.

رزمایشی برای رفع نیاز محرومان

حجت السلام سید عبدالرضا هاشمی نیز  از ادامه این رزمایش در بندرماهشهر خبرداد و گفت: رزمایش کمک مومنانه، رزمایش بسیار بزرگی است که بدون شک برای رفع نیاز محرومان و نیازمندان در طول امسال و سال‌های آینده تداوم خواهد داشت، البته که وجود نیازمند و محروم در جامعه خوشایند نیست اما برای محرومیت زدایی و رسیدگی به نیازهای محرومان از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در منطقه سوم دریایی سپاه خاطرنشان کرد: در منطقه سوم دریایی، قرارگاه جهاد سازندگی محرومیت زدایی نیز وجود دارد که کار تعمیر، بازسازی و ساخت سکونت‌گاه های محرومان را برعهده دارد و افراد داوطلب بسیاری در این حوزه مشغول هستند.

وی عنوان کرد: ما همیشه در تمامی رخدادها و بحران‌ها، کمک‌ها و تلاش‌های نیروهای ارزشی و جهادی را شاهد بودیم، در زمان شیوع بیماری ویروس کرونا نیز فرزندان انقلاب در منطقه سوم ندسا همچنان پای کار هستند و کمک های خود را به مردم شریف شهرستان ادامه خواهند داد، این مسئله لطف خداوند است که شامل حال مومنان می‌شود.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار