تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹
کد خبر: ۱۹۹۹۲۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

جاده ایذه - دهدز بازگشایی شد

بخشدار دهدز از توابع ایذه گفت: جاده ایذه - دهدز که به دلیل واژگونی یک دستگاه کامیون مسدود شده بود، بازگشایی شد.

محسن البرزی بیان کرد: یک دستگاه کامیون صبح امروز در جاده ایذه - دهدز حدفاصل تونل‌های سد کارون سه واژگون شد.

وی افزود: این حادثه منجر به مسدود شدن این جاده که از راه های ارتباطی خوزستان با استان چهارمحال و بختیاری است شده بود که با تلاش ماموران راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و پلیس راه این مشکل پس از ساعاتی برطرف شد.

بخشدار دهدز با بیان اینکه راننده کامیون دچار مصدومیت جزیی شد ادامه داد:  اکنون تردد در جاده ایذه - دهدز به سمت چهارمحال و بختیاری در جریان است.

جاده ایذه - دهدز بخشی از جاده اهواز - هفتکل - باغملک - ایذه به سمت چهارمحال و بختیاری است که یکی از خروجی‌های خوزستان از حیث جابه‌جایی بار و مسافر است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار