تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۶
کد خبر: ۱۹۹۸۴۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

قتل جوان روستایی در شوش

 رئیس دادگاه عمومی بخش شاوور از وقوع قتل در یکی از روستاهای این بخش خبر داد و گفت: جوانی ۱۹ ساله در یکی از روستاهای شاوور با ضربات چاقو به قتل رسید.

حمد موسی پور با بیان اینکه این جنایت امروز در روستای راضی حمد بخش شاوور رخ داد افزود: مقتول توسط دوست خود و به دلیل اختلافات شخصی به قتل رسید.

وی با بیان اینکه بررسی این پرونده به طور ویژه در دستور کار نیروی انتظامی شهرستان شوش قرار دارد توضیح داد: در این جنایت قاتل با ضربات چاقو دوست خود را به قتل رساند.

رییس دادگاه بخش شاوور گفت: قاتل که خود نیز جوانی حدودا ۱۹ساله است شناسایی ، دستگیر و روانه زندان شد.

وی همچنین از برقراری امنیت در روستای راضی حمد بخش شاوور شوش با حضور به موقع نیروی انتظامی و نیروهای بسیج خبر داد و گفت:صبر وشکیبایی خانواده مقتول و همکاری آنها با ماموران انتظامی جای قدردانی دارد.


مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار