اما در این بین، مراسم شرکت کننده ای داشت که خبر حضور وی در مراسم به مانند آب سردی بود بر تن همه کسانی که در این مدت، یکپارچه قصد رساندن صدای خوزستان به کشور را داشتند / جا دارد از آقای رضایی که نامزدی قطعی خود را در انتخابات ریاست جمهوری قطعی اعلام کرده است و اخیرا سفرهای دوره ای را به نقاط مختلف خوزستان آغاز کرده است، پرسید ...
خوزنیوز: ماجرا از آنجا شروع شد که رئیس نظام صنفی کشاورزی خوزستان در حمایت از کشاورزان استان، خواستار لغو اجرای سمفونی کارون توسط مجید انتظامی شد. دلیل هم این بود که شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با اجرای این سمفونی، قصد توجیه عملکرد خود در تخریب اراضی کشاورزی، محیط زیست، پوشش گیاهی و جانوری و مهاجرت اجباری روستاییان را دارد. این فقط شروع ماجرای اعتراض به اجرای سمفونی کارون بود، رسانه های مختلف خوزستانی و سراسری وارد گود شدند و صدها مطلب در این زمینه در رسانه های مختلف منتشر شد. به گزارش خوزنیوز، خانوادههای شهدا و ایثارگر کشاورز خوزستانی نامه سرگشاده ای برای انتظامی نوشتتند و خواستار عدم اجرای این سمفونی شدند. آنها خطاب به وی نوشتند: «آیا میدانید کشاورزان خوزستان از اعمال سیاستهای نادرست شرکت آب و نیرو در چه رنج و محنتی میباشند؟ آیا میدانید که دهها هزار کشاورز در کنار پر آبترین رودهای کشور و در زیر دهها سد ساخته شده آب و نیرو از کشاورزی محرومند؟
آیا میتوانید تصور کنید یک سال یا 12 ماه یا بیش از 365 روز بدون هر گونه منبع درآمد و معیشت زندگی کردن برای کشاورزان حوزه رودخانه کرخه چگونه امکانپذیر خواهد بود؟ آری همان کرخهای که در بدترین خشکسالی تاریخ خود آب و نیرو سد سیمره را بر روی آن آبگیری کرد و باعث شد کشاورزان از کشاورزی محروم شدند. لذا شما را به خون شهدایمان قسم میدهیم که از اجرای سمفونی سفارش داده شده توسط آب و نیرو که توهین آشکار به دهها هزار کشاورز خوزستانی است جلوگیری کنید».
نکته ای که نمی بایست از کنار آن به سادگی گذشت این بود که مخاطب همه این درخواست شخص مجید انتظامی به عنوان یک هنرمند بود و گویا مردم از مسئولین استان نا امید شده و دیگر حتی زحمت اینکه از آنها مطالبه ای داشته باشند را به خود ندادند.اعتراض ها آنچنان بالا گرفت که نشست خبری این سمفونی به دلیل حواشی و اعتراضاتی که می توانست در پی داشته باشد و سمفونی لغو شد.پس از لغو این نشست انتظامی اما که گویا قصد نداشت به ندای خوزستانی ها لبیک بگوید و این اقدام معنوی – لغو اجرای سمفونی کارون- را انجام دهد، از این خبرگزاری به آن خبرگزاری رفت و خواست به نوعی هزینه این اقدام را از دوش خود بردارد. آهنگساز مشهور کشورمان گفت که برای تنظیم این سمفونی پول اندکی گرفته (40 میلیون تومان) و هدفش خدمت به کارون و شهدا بوده. وی همچنین بیان کرد که من در حمایت از سدسازی این سمفونی را نساختهام و اگر ارگانی در این بین سعی دارد از نام من سوء استفاده کند من بیتقصیرم.اعتراض ها موثر واقع نشد و سمفونی برگزار شد. سمفونیِ کارونی که دیگر رمقی برایش نماینده است اما صدها ساز برایش با صدای رسا نغمه سرایی کردند.شاید از همان ابتدای اعتراضات کسی از انتظامی انتظار لغو این سمفونی را نداشت، حتی مواضعی که او گرفت مورد تصور بعضی ها نبود. انتظامی خوزستانی نیست. هنرمند است و به قول خودش سیاسی هم نیست. قراردادی داشته است که طبق آن باید در تاریخی مشخص سمفونی را اجرا کند و لغو آن حتما برای او مشکلاتی را به بار می آورد.
اما در این بین مراسم شرکت کننده ای داشت که خبر حضور وی در مراسم به مانند آب سردی بود بر تن همه کسانی که در این مدت، یکپارچه قصد رساندن صدای خوزستان به کشوررا داشتند.
دبیر خوزستانی مجمع تشخیص مصلحت نظام مهمان ویژه این مراسم بود.
محسن رضایی پس از تماشای سمفونی «کارون» گفت: سمفونی کارون مرا بیشتر به حال و هوای آزادسازی خرمشهر برد که به وطن عزیزمان برگشت و در حقیقت مظهر خودباوری بود وی سمفونی کارون مرا بیشتر به حال و هوای آزادسازی خرمشهر برد که به وطن عزیزمان برگشت و در حقیقت مظهر خودباوری بود.
باید به آقای رضایی گفت که نخلستانهای خرمشهر- که اثری از خرمی در آن نیست - به واسطه شوری آب که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان نتیجه سدهای پی در پی بر روی رودخانه های خوزستان است ، در حال نابودی است.
در حاشیه این مراسم مجيد انتظامي در اين گفتوگوی دوستانه از نامزد شدن محسن رضايی برای دوره آينده رياست جمهوری سوال كرد كه رضايی با لحن غيرجدی به انتظامی گفت: به نظر شما بستگي دارد!
جا دارد در اینجا از آقای رضایی که
نامزدی قطعی خود را در انتخابات ریاست جمهوری قطعی اعلام کرده است و اخیرا سفرهای دوره ای را به نقاط مختلف خوزستان آغاز کرده است، پرسید که آیا حضور شما در انتخابات ریاست جمهوری به دست پینه بسته کشاورز خوزستانی و
پای تاول زده از آفتابِ کودک روستایی پشت سد گتوند هم بستگی دارد؟