تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۸
کد خبر: ۱۹۸۰۲۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
به منظور پیشگیری از شیوع کروناویروس انجام شد؛

ممنوعیت تردد لنج‌های تجاری و خودروهای کالای ملوانی در هندیجان

  فرماندار هندیجان از ممنوعیت تردد همه لنج‌های تجاری و همچنین خودروهای حمل کالای ملوانی در این شهرستان به دلیل پیشگیری از ابتلای شهروندان به کروناویروس خبر داد.

علی بویری  اظهار کرد: با توجه به شرایط و خطراتی که در زمینه انتشار کروناویروس در هندیجان وجود داشت تصمیم گرفتیم تا تردد همه لنج‌های تجاری و همچنین خودروهای حمل کالای ملوانی را در شهرستان ممنوع اعلام کنیم.

وی افزود: شرایط ممنوعیت تردد این لنج‌ها و همچنین خودروهای حمل کالای ملوانی تا اطلاع ثانوی خواهد بود و زمان مشخصی برای پایان این ممنوعیت وجود ندارد. در صورت بهبود شرایط در زمینه کنترل ویروس کرونا، قطعا این ممنوعیت تردد لغو خواهد شد.

فرماندار هندیجان تصریح کرد: بازار ته‌لنجی‌های هندیجان که نسبت به عرضه کالای ملوانی و ته‌لنجی در آن اقدام می‌شود نیز به دلیل پیشگیری از انتقال ویروس کرونا تعطیل شده است.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار