يك سياستمدار بحريني فاش كرد كه بسياري از افراد زيرشكنجه نيروهاي امنيتي رژيم خليفه جان باخته و براي فاش نشدن آثار اين شكنجهها بر پيكرهاي آنها، به سرعت دفن شدهاند.
به گزارش خوزنیوز به نقل از فارس، "كريم محروس " در گفتوگو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: مسئولان رژيم بحرين در سردرگمي به سر مي برند زيرا بعد از عقب نشيني نيروهاي عربستاني و لغو حالت فوق العاده يك خلا سياسي در بحرين ايجاد خواهد شد.
وي افزود: مسئولان بحريني بويژه شخص "حمد بن عيسى ال خليفة " پادشاه اين كشور موضعگيري بي ثباتي دارند زيرا از اتفاقات احتمالي بعد از لغو وضعيت فوق العاده و عقب نشيني نيروهاي عربستاني در هراسند و همين امر موجب شده تا پادشاه بحرين خواستار برگزاري انتخابات براي انتخاب 18 نفر از اعضاي پارلمان شود.
محروس با اشاره به موج سركوب مردم بي دفاع بحرين توسط رژيم بحرين و نيروهاي اشغالگر سعودي، گفت: پادشاه بحرين اعتراف كرد كه شخصا اين عمليات را با همه جزييات مديريت مي كرده است، كه اين امر نوعي اذعان به ارتكاب جنايت است و علاوه بر اين، بايد به تصميم نابخردانه آل خليفه در فراخواندن نيروهاي سعودي براي نقض حاكميت كشور اشاره كرد.
وي افزود: پادشاه بحرين با فراخواني نيروهاي سعودي مي خواست اوضاع سياسي اين كشور را براساس تمايل خودش باثبات كند و بحرين را به مرحله قبل از انقلاب مردمي بازگرداند و جنبش مردم بحرين را دور بزند.
محروس تصريح كرد: رژيم آل خليفه اذعان كرده است كه اقدامات نظامي و امنيتي عليه مردم ديگر فايدهاي ندارد و رفتار اين رژيم در كشتار، آواره كردن، سركوب و شكنجه مردم بحرين براي افكار عمومي برملا شده است بويژه كه بسياري از نهادهاي بين المللي نقض گسترده حقوق بشر در اين كشور را به چشم خود ديدهاند.
وي افزود: نماينده ديدهبان حقوق بشر آثار شكنجه را بر پيكر شهيد "صقر " از شهداي مردم بحرين مشاهده و تصاويري از آن تهيه كرده است اما با اين حال،
اين سياستمدار بحريني همچنين اقدام نيروهاي بحريني و نيروهاي رژيم اشغالگر سعودي در هتك حرمت زنان بازداشت شده بحريني را محكوم كرد و گفت: بسياري از زنان بازداشت شده بحريني در زندانها مورد تجاوز قرار گرفته اند اما از ترس آبروي خود راضي به افشاي اين امرنيستند، و ارتش عربستان نيز متهم به دست داشتن در اين اقدامات است.
محروس تاكيد كرد: رويدادهاي بحرين تا اين لحظه نشان ميدهد كه ديگر مجالي براي گفتوگو و مذاكره با رژيم آل خليفه به منظور اداره امور جامعه باقي نمانده است و اين رژيم متوجه وضعيت خطرناك كشور نيست و همواره در ترس و بيثباتي بسر مي برد.
محروس پيشبيني كرد كه بحرين با توجه به ادامه اقدامات رژيم اين كشور عليه مردم، شاهد خيزش و خروش بيشتر مردمي و حتي درگيري بيشتري باشد.