مدیر درمان تامین اجتماعی استان خوزستان گفت: حفظ جان مردم، مهمترین هدف پدافند غیرعامل است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر صادق جلیلی در اولین نشست آموزشی پدافند غیر عامل مدیران ستادی و روسای مراکز درمانی تامین اجتماعی خوزستان که با موضوع «قرارگاه زیستی خوزستان» برگزار شد، هدف از برگزاری این نشست آموزشی را محافظت و کاستن آسیب پذیری نیروی انسانی، تاسیسات و تجهیزات حیاتی و حساس مراکز درمانی و بیمارستانی برشمرد.
وی گفت: برگزاری کلاس ها و دوره های آموزشی در زمینه دفاع غیرعامل یکی از گام های مهم و زیر بنایی درجهت اهداف راهبردی برای تقویت توان دفاعی، ارتقای آستانه مقاومت ملی در برابر تهدیدات بالقوه و بالفعل دشمن و حفاظت از زیر ساختها و سرمایه های کلان ملی کشور است.
دکتر جلیلی افزود: پدافند غیرعامل به عنوان راهبردی مهم و اساسی در مقابل انواع تهدیدات دشمنان است و با رویکردی مؤثر در حفظ و حراست از دستاوردهای مادی و معنوی نظام جمهوری مقدس اسلامی ایران برای رشد و توسعه متوازن و پایدار کشور و مقابله با تهدیدات و تهاجم دشمن الزامی است.
وی با بیان اینکه پدافند غیر عامل به عنوان برنامه های امنیت ملی و داخلی کشور، از اهمیت و جایگاه مهمی برخوردار است، افزود: آگاهی و دانش مدیران و کارشناسان درمان از پدافند غیرعامل بسیار اهمیت دارد.
سعید فیوضی مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری خوزستان نیز در این نشست، گفت: پدافند عامل توانمندی نظامی و پدافند غیر عامل بهره مندی از امکانات و انجام اقدامات غیر نظامی و هوشمندانه است.
وی تاکید کرد: پدافند غیر عامل اقداماتی برای مقابله با تهدیدات غیر نظامی دشمن است.
فیوضی ادامه داد: مهمترین هدف پدافند غیر عامل حفظ جان مردم، صیانت از تاسیسات و زیر ساخت های حیاتی و حساس کشور و استمرار خدمات و پایداری خدمات مردمی است.
دکتر حجت بهمئی استاد دانشگاه و مدرس دوره های پدافند غیر عامل استانداری خوزستان نیز در این دوره آموزشی افزود: پدافند غیر عامل بدنبال پیش بینی و پیشگیری تهدیدات دشمن و مکمل کننده اقدامات پدافند عامل است.